לחצים בבטן מה לעשות בעבודה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות בוקר טוב..
    אני קצת אובדת עצות!!
    אני בהריון בשבוע 18 וכבר משהו כמו שבועיים אני מרגישה לחצים והתכווציות בבטן התחתונה מה שהתפרש אצל הרופאים כסוג של צירים הצוואר רחם פעם אחת התקצר וחזר לעצמו,
    כרגע בעבודה אני מחסירה הרבה מאוד ונכנסתי למצב שממש כבר לא נעים לי.
    הרופא שלי רוצה להמליץ לי על שמירת הריון אבל לא בטוח יאשרו ואנמי צריכה לחכות 30 ימי מחלה בבית עד להגשת השמירה,
    מה אני עושה עם העבודה??? מעדכנת אותם לחפש מישהי אחרת שתחליף אותי? אם לא יאשרו לי אני ישב בבית ללא עבודה??
    אני יודעת שלפי החוק אסור לפטר אותי אבל פשוט לא נוח לי להחסיר ואם זה ימשך אני יצא לחופשה מרצוני עד הלידה..
    בהריום הקודם היתי בשמירה כל ההריון עקב צירים מוקדים מחיקה של צוואר הרחם וכו..
    מה לעשותתתתת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה