סוף סוף- סיפור הלידה של יובלוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • *אוף מחשב מעצבן כתבתי חצי סיפור ונמחק לייייי*
    שבוע 40+4 הולכת לבדיקה העמסת סוכר 100 בגלל הערכת משקל 4 קילו (בהמשך התברר שאין סכרת והכל בסדר) ממשיכה את היום שלי בסידורים וטיול בקניון עם הרגשה שכלום לא הולך לקרות בקרוב...
    שעה 3:00בלילה קמה לפיפי ובניגוב צבע מוזר, אומרת לבעלי שניראה לי שיש טיפטוף של מי שפיר אבל אני לא בטוחה, מתוך שינה בעלי עונה לי "לא בטוחה לא הולכים" חוזרת למיטה וברגע שנישכבת מרגישה שנוזל המון רצה לשירותים ויש מים כתומים.. מעירה את בילי ונוסעים למיון. הגענו בשעה 3 וחצי לקחו לי שתן לבדיקה וחיברו למוניטור. המוניטור תקין ואין צירים הקטנה ינה לה ולא רוצה לזוז כל כך... 2 רופאות בודקות את השתן כי ה היה מים ולא שתן בכלל ואחת אומרת מוניאלים בדגה 1 והשנייה אומרת 2 (יש 4 דרגות, 4 ניתוח בהול ו2 זירוז) אם יש ספק אין ספק ומחליטים על זירוז ברגע שיתפנה חדר לידה, השעה כבר 5 בבוקר. בשעה 6 וחצי נכנסים לחדר לידה ואני מקבל פיטוצין לוריד (עדיין בלי צירים) בשעה 7 בודקים פתיחה 0.5 (!!!) כל כמה זמן מגבירים את הפיטוצין ובשעה 10 אני כבר סובלת ומבקשת אפידורל, בשעה 12 קיבלתי אפידורל ופשוט הלכתי לישוןןןןן ב7 בערב בודקים שוב פתיחה 1.5(!!!) חוזרת לישון קצת וב23:00 בלילה מתחיל האטת דופק ועולה לי חום ומתחחל דימום של היפרדות שילייה מפסיקים פיטוצין ונותנים לי אמול להורדת החום ולא עור הדופק ל הטנה חוזר למוטב ומחזירים פיטוצין נותנים לי אופטלגין והחום לא יורד ושוב הדופק שוב יורד, בשעה 1 בלילה בודקים פתיחה הגענו ל3 והרופא אומר להוריד תכשיטים למקרה ש... בנתיים עד שעה 3 בלילה החום עדיין גבוה והדופק ממשיך לעשות בעיות אז מחליטים על קיסרי... ב3 וחצי מכניסים אותי לחדר ניתוח ובילי בחוץ מתלבש הוא בוכה בחוץ ואני בוכה בפנים מלחץ מכניסים אותו לחדר ובשעה 3:42 נולדה הנסיכה יובל במשקל של 3574 עם טיפה חום אבל בריאה ונהדרת!
    אחרי 24 שעות במיון מלאות בחוויות הפכתי לאמא גאה ומאושרת!

2 תגובות
עמוד 1
  • כמה שעות בחדר לייידדה פשוט סיוט !!!!

העיקר שעברת והכל בסדר עכשו :)

רפואה שלמה לך עם הצלקת.

שתזכי ממנה לנחת ואושר

• המון מזל טוב, גדלו אותה בנחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה