ספירת זרע מממששש נמוכה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכן,
    קוראים לי ג'ני ואני בת 30, בחצי שנה האחרונה אני ובעלי (35) מנסים להיכנס להריון.
    אני עשיתי את כל הבדיקות כבר מזמן והמחזור והביוץ שלי על השניה (טפו טפו).
    אחרי חצי שנה החלטנו שהגיע הזמן לעשות ספירת זרע רק לוודא...
    הסתבר שהספירה גרועה (5 מיליון ומתוכם 5% שוחים) בעלי נשלח לעשות בדיקות
    הורמונליות ונקבעה ספירה חוזרת לעוד חודש ובינתיים...
    בינתיים אני חושבת שאני צריכה תמיכה נפשית
    אני ממש מנסה להיות הכי תומכת בשבילו כי זה עניין לא נעים בכלל ומביך
    אבל פה אני מרשה לעצמי לכתוב שזה נורא מבאס ומדכא.
    היינו עושים בשכל אם לא היינו מחכים וישר עושים ספירת זרע ...
    האמת שלא ציפיתי לכאלו תוצאות ואני לא ממש יודעת מה הלאה.
    ג'ני

ג'ני
1 תגובות
עמוד 1
  • היי ג'ני
    קודם כל אף פעם לא חושבים על זה בהתחלה הרי מה הסיכוי שזה יקרה לנו אבל לצערנו זה קורה ועכשיו נכנסים לשלב הכי פחות נעים וזה הטיפולים
    נכון זה מבאס ומדכא אבל אתם יכולים להתגבר על זה את לא מבינה איזה כוחות פנימיים לנו הנשים יש..
    תשתדלי להיות חיובית ולא להלחיץ את עצמך את בטח חושבת שקל לי להגיד את זה אבל אני (30) נשואה שנתיים ולבעלי (31) יש בעיית זרע עם נתונים טיפה יותר גבוהים עברנו 5 הזרעות ללא הצלחה ועכשיו אנחנו לקראת IVF השני מקווים שהפעם זה יצליח

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה