צריכה תמיכה מאמהות ל-3 ילדים בהפרשים קטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי ילד בן 3 וחצי וילדה בת שנה וחצי והיום גיליתי שאני בהריון לא מתוכנן. מרגישה בום הלם ובעיקר פחד עצום כי ההפרשים קטנים.התכנון היה להתחיל לנסות עוד שנה. חייבת לשמוע איך זה מבנות שנמצאות במצב דומה..
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אמנם לא מנסיון אישי, אבל יש לי חברה טובה שיש לה 3 בנות בהפרשים בדיוק כמו אצלך (כרגע 7, 5, 3), והיא תמיד אומרת לי שההפרשים הקטנים מאוד מקלים עליה כי הבנות מאוד אוהבות לשחק יחד והרבה פעמים מעסיקות אחת את השנייה אפילו שעתיים בלי שהיא תצטרך להתערב בכלל. היא אומרת שהיא רואה הרבה אימהות לילד יחיד שהרבה יותר קשה להן בעניין הזה כי הילד כל הזמן דורש שישעשעו אותו.
    מקווה שזה עוזר לפחות קצת

• מנסיון אישי ביותר....
    כיף לילדים נורא אחד עם השני, הם מעסיקים מאוד יפה אחד את השני ואוהבים אחד את השני אהבת נפש.
    כשאברימי נמצא במקרה בבית לבד הוא מסתובב בבית וקורא לאחים ולאחיות שלו כל הזמן, הוא ממש מתגעגע אליהם.
    הבית מלא צחוק, שמחה ושירים.
    תמיד יש עם מי לשחק ותמיד קורה משהו.
    אני ממש ממש בעד.
    אני לא מכחישה שזה דורש יותר עבודה מצידי. ואני עובדת מאוד קשה אבל זה פשוט מהמם.
    אני אומרת לבעלי שבסוף כל יום אני מרגישה כאילו עשיתי טיול שנתי, נהניתי מאוד עד הגג אבל נגמרתי מעייפות.
    כל בוקר אני קמה בשיר.
    ממליצה מאוד מכל הלב.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • אין ספק שעודדתן אותי.אני מנחמת את עצמי שגם ככה עבודה קשה עם 2 אז עוד אחד זה עוד קצת יותר לנקות לסדר לכבס ולפחות עוד כמה זמן תהיה הקלה
  • אצלי ההפרש הוא שנתיים בין כל ילד
    המעבר לילדה השלישית היה קל משמעותית מהמעבר ל2 ,אין מה להשוות יש לגדולים אחד את השניה והם פחות מרגישים את התעסוקה עם התינוקת
    היום הקטנה שלי בת שנה וחודשיים והיא משחקת איתם מאוד יפה,זה היתרון הגדול בעיני שהם צמודים יש להם מכנה משותף
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה