דחוף עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני בת31 נשואה כבר שנה , לפני חצי שנה עברתי הפלה טבעית לאחר שבשבוע 9 פסק הדופק, מאז אנחנו מנסים להכנס להריון, לפני יומיים עשיתי בדיקה בייתית כמו כל חודש ויצא פס חזק ופס ממש חלש או שאפילו הזיתי אותו מרוב צפייה, בכל מיקרה למחרת עשיתי שוב בדיקה ויצא שלילי, הלכתי לבצע בדיקת דם כי עדיין הייתה לי הרגשה חזקה שהפעם זה כן הצליח כי היו לי ממש הרבה תופעות של הריון , כאבים בחזה , בחילות וקדומה.. על כל מיקרה הגיעו התוצאות והיה כתוב בטא 4 פחות מ2, אני רוצה להדגיש שעשיתי את הבדיקה 3 ימים לפניי תאריך המחזור המשוער, האם יש מצב שאני כן בהריון והבטא יעלה? אם זה שלילי למה פשוט לא כתוב שלילי? מה זה אומר שהיה הריון שלא צלח? האם אצטרך שוב הפלה??? מה לעזאזל דפוק אצלי , אני לא מפסיקה לבכות, בבקשה אם מישהי עברה אותו הדבר או יודעת מה זה אומר...
3 תגובות
עמוד 1
  • אם בבדיקה הביתית היה פס חלש וכמה ימים לאחר מכן נעלם זה אומר שהיה היריון כימי. כלומר התחיל היריון ובשלב מאוד מוקדם, עוד לפני האיחור במחזור זה נגמר.. זה נקרא היריון כימי.זה נפוץ מאוד מאוד.העניין הוא שכיוון שזה נגמר עוד לפני האיחור במחזור רוב הנשים לא חשות בזה בכלל.
    בטא פחות מ-5 זה שלילי..
    *אני נכנסתי להיריון חודשיים אחרי היריון כימי.
    זה סימן טוב. סימן שהגוף מנסה להיכנס להיריון.
    אל תתייאשי. הפלה קוראת לכל אישה שניה. שום דבר לא דפוק אצליך. הכל לטובה. היריון שלא צלח זה אומר שהיתה בעיה עם העובר וטוב שכך. בע"ה בקרוב תהיי שוב בהיריון והפעם יהיה בסדר!!
  • תודה על העידוד , אבל זה אומר שזה יירד עם המחזור ? זה נחשב להריון שנפל ?
  • היריון כימי זה לא נחשב הפלה כי הוא נופל בשלב ממש מוקדם עוד לפני האיחור במחזור.
    את בדקת בשלב מוקדם מאוד,
    אם את חושבת שאולי זה היריון צעיר שעדיין לא בא לידי ביטוי בבדיקות אז תעשי שוב בדיקה בעוד יומיים ותראי מה קורה.
    בבדיקת דם אפשר לראות כ-10 ימים אחרי ההפריה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה