שדרגנו את הפורום !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

שמחים לבשר שהפורום שלנו עבר שדרוג קל ומהיום ניתן לעלות שוב תמונות ולהתחבר בקלות עם פרטי הפייסבוק שלכן.
    מנהלת פורטל יולדת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום אני חדשה בפורום.
    רצתי להיתייעץ איתכן המחזור האחרון שלי היה ב23 ל 4
    קיימתי יחסיים עם בעלי ביום ה 15 למחזור כנראה שזה היה הביוץ ....ב 18 לחודש התחיל לי דימום ורוד שנימשך יום אחד בעיקר בניגוב יום למחורת קמתי מהמיטה וכשנעמדתי הרגשתי שיוצא לי דם לא בכמות מאוד גדולה ככה המשיך כול היום הדימום יוצא רק כשאני קמה מישיבה או משכיבה לקראת הערב התחיל לי קצת קרשי דם בניגוב וביום השלישי זה שוב נחלש והתחיל הפרשות חומות כאלה במשך שלושה ימים ...עכשיו אחרי שהדימום פסק יומים שלושה יש לי שוב מעין כאבי מחזור וכאבי גב ובחילות חולשה עייפות נוראית כאבי ראש וסחרחורות ....עשתי בדיקה בתיתי לפני שלושה ימים יצא אחרי 10 דקות פס בהיר בהיר ודק מאוד הבדיקה נעשתה על הבוקר ...עשתי עוד בדיקה יום למחורת בצהריים ויצא שלילי ללא פס... האם יש משהיא שחוותה משהוא כזה וכן הייתה בהריון ותודה לכול העונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה