היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום קוראים לי שרית קורן אני בת 38 ומנסה 5 חודשים להיכנס להריון אני אישה נשואה ושומרת טהרת משפחה מה עלי לעשות השאלה עם זה יבוא מתשהו אמרו לי שאחרי שעושים טבילה זה ביוץ ורצוי לעשות אשמח לקבל יעוץ או תגובה שרית
1 תגובות
עמוד 1
קודם כל שבוע טוב ובקרוב גם חודש טוב :)
כל הכבוד על שמירת הטהרה! שידוע שהיא סגולה ובכוחה ללדת ילדים בריאים טהורים ושלמים. מאחלת לך בקרוב ממש..
בעיניין מתי רצוי לקיים יחסים לא תמיד הביוץ יוצא ביום של המקווה- ישנן נשים שהביוץ שלהם יוצא בדיוק ביום של המקווה. יש נשים שהביוץ יוצא לפני המקווה, כלומר ביוץ בזמן נידה. ויש נשים שיוצא להם ביוץ כמה ימים או שבועות אחרי הטהרה במקווה.( אצלי למשל הביוץ יוצא כמעט שבוע אחרי)
לכן זה מאוד תלוי אם הוסת סדירה וכל כמה זמן.
ההמלצה היא לקיים יחסים יום כן ויום לא ממתי שאת טובלת במשך שבוע.
אבל זו המלצה כללית מידי ולא תמיד מתאימה .
לכן הייתי מציעה לך לעשות בדיקת ביוץ ביתית (אני חושבת שהיא אמינה) ולבדוק מתי הביוץ המשוער. כך תוכלי לעקוב ולדעת בדיוק.
בדיקת ביוץ דומה לבדיקת הריון- טובלים את המקלון בשתן (רצוי מהשעה 14:00 ולא לשתות בערך שעתים לפני) ברגע שמופעים 2 פסים הדומים בעוצמה שלהם (פס חזק ןפס חלש נחשב שלילי בביוץ) רצוי לקיים יחסים ביום הזה וביומיים שלאחריו.
הבדיקה תעזור לך כדי לבדוק באיזה שלב במחזור החודשי את מבייצת.
באופן אישי אני בדקתי ביוץ וברוך השם נקלטתי.
יש גם מחשבונים באינטרנט שיעזרו לך לבדוק את " חלון הפוריות" מתי כדאי לכם לקיים יחסים.
מנסיון קטן שלי, ילדים זה פשוט בידים של אלוקים. יש נשים שהכל בסדר איתם ונתקלות בקשיים ויש כאלו שהפוך. לכן בנוסף להשתדלות אפשר גם להתפלל ולבקש מאלוקים שיעזור כי בעצם שלושה שותפים באדם- את בעלך ואלוקים. :)
מאחלת לך בקרוב ממש ושהחודש הזה יהיה החודש המאושר שלך:) בהצלחה!