הריון או וסת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי נשים יקרות, אני אמורה לקבל מחזור בעוד כמה ימים אבל הופיעה לי הפרשה בצבע חום בהיר אתמול בערב והבוקר. יש לי גם בחילות בשלושה ימים האחרונים אבל בעיקר בערב והבוקר. אני עייפה מאוד וכל הזמן רק רוצה לישון. בדרך כלל לפני שאני מקבלת מחזור מופיעה הפרשה חומה ומהר מאוד הדם מגיע. הפעם הדם לא הגיע ויש רק הפרשות מאתמול.
    יש סיכוי שאני בהריון? אני ממש מתפללת שכן אבל הסיכויים לא גבוהים. אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית לא עם השתן הראשון של הבוקר? בשלב כל כך מוקדם אפשר בכלל לעשות בדיקה?
    אני ממש רוצה להיקלט כבר וחוששת שאני אתכזב שוב גם הפעם :(
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני מחזיקה לך אצבעות!
    השתרשות העובר ברחם לפעמים גורמת להפרשות כפי שאת מתארת או אפילו דימום קל, אך לא בהכרח.
    תופעות כמו בחילות עייפות וכו' בדרך כלל מופיעות משבוע 5-6 לערך ומתגברות לאט לאט אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל....
    התופעות שאת מתארת יכולות להיות של היריון או לפני מחזור, הכי בטוח לחכות לאיחור.
    ביצוע בדיקת היריון לפני איחור ובשבועות מוקדמים מאוד לא בשעות הבוקר לא ממומלצת כי גם ככה רמות ההורמון מאוד נמוכות...
    בהצלחה
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
  • תודה פלפלת :)
    משתדלת להתאזר בסבלנות
  • את באיחור?
  • לי גם יש הפרשות חומות ויש לי איחור אבל זה ברגיל כי לי אין מחזור סדיר, אבל במידה ויש לי הפרשות חומות גם מיד מגיע הדם והפעם לא, חוץ מעייפות אני לא מרגישה כלום כבר עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי האם בכל זאת יש סיכוי?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה