רוצה להיכנס להריון תוך כדי לקיחת גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צעירה ומאורסת, אך קיימת בעיה
    הוא נגד זה שאני אכנס להריון כרגע, אך אינו מוכן להבין את הרצון העז שלי לילד,
    אני אובחנתי לפני מס שנים בפפילומה בנרתיק, ואני כרגע לא מקבלת טיפול כלשהו כי עדיין אין גידולים, הרופאים אומרים לי שאני עדיין צעירה ויש סיכוי טוב שהגוף שלי יטפל בזה לבד,
    אך אני מפחדת מזה שהמצב יתפתח יום אחד לסרטן הרחם ואצתרך לעבור קריטה, ילדים זה החלום שלי ואם המצב יהפוך לכזה שאני לא אוכל אני יתאבד.
    אני רוצה ילדים וזה חלומי אך הוא אינו מבין, הוא רוצה שאמשיך להיות על גלולות, אבל אני רוצה להיכנס להריון, יש אפשרות להיכנס איכשהו להריון תוך כדי לקיחת גלולות מבלי שאצתרך להפסיק ולשקר לו שאני עדיין לוקחת? בבבקשה תנסו להבין אותי, אני חייבת עזרה!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קראתי את ההודעה שלך וראשית אני חייבת לציין שאני מאד מבננה לליבך. הרצון לילד והפחד שמא זה לא יצליח או יהיה מאוחר מידי עובר על רבות מאיתנו.
    אותי מטרידה הידיעה שאת מאורסת לגבר שאינך יכולה לשתף אותו בחששות שלך מבלי שהוא יוכל להכיל את זה (גם אם מבלי להסכים).
    חשוב מאד שתמצאי את הדרך להגיע לליבו ולתאם איתו עמדות.
    הבאת ילד ללא הסכמתו ״בטעות״ לא תוביל לכך שהוא יהיה הורה בשל ושלם.
    חשוב שההחלטה להביא ילדים תיעשה בשיתוף פעולה.
    מומלץ מאד שתלכו יחד לרופא נשים ותתייעצו איתו על הפלילי מה והדחיפות להביא ילדים. אולי אפילו מטפל זוגי שיצליח לעזור לכם ספציפית לגשר על מקרה זה.
    לא משנה מה תחליטי לעשות - רק הצלחה ובריאות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה