עצה דחופהההההה!!! בבקשה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל שלום לכל הבנות המקסימות,
    אני חדשה בפורום
    ובהריון ראשון שבוע 6 ו5 ימים :)
    והנה עם ההתפתחות הגיעו הבחילות הקשות :(
    כל פעם שיש לי קצת תחושת רעב הבחילות משתלטות וזה נוראי...אני מאוד מפחדת להקיא כי אני במבנה גופי רזה מאוד.
    האם יש למישהי עצות מנצחות כיצד להפטר מרוב הבחילות..
    שתייה טובה למניעה או אוכל שתורם להעביר אותן...הבחילות יוצרות אצלי חוסר תיאבון מורגש...
    ואני בד״כ עם תאבון מאוד בריא ??.

בבקשה למי שיש עצה קטנה כל דבר יתקבל בברכה ??
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה!
    מזל טוב!!!
    לגבי הבחילות - אני בשני הריונות הראשונים סבלתי מבחילות איומות והקאות, שגרמו לי אף להתייבשות והזדקקות לעירוי נוזלים (בהיריון הראשון).
    בהיריון הזה (השלישי) התחילו לי בחילות נוראיות כמו בהריונות הראשונים, הרופא שלי הציע לי כדור שהתרכובת שלו הוא בחציו טבעית (ויטמין שמונע בחילות). לאחר שבדקתי עם חברות ובפורום השכן הבנתי שהכדור מאוד יעיל ואין לו תופעות המשפיעות על העובר. הוא בשימוש כבר מספר שנים ומאושר על ידי ה FDA.
    בהיריון הזה לקחתי את הכדור ולא היו לי בחילות כלל!!! לקחתי אותו משבוע 6 עד שבוע 13 - וזה בפירוש הציל אותי - אני ממליצה לך עליו - הרי למה לסבול?
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
  • היי מאמי :)
    תודה רבה על האיחולים ועל התגובה
    תוכלי לכתוב לי את השם של הכתוב ארכוש אותו מיד ?? נשמע בול כמו הפתרון בישבילי ??
  • מתוקה - זה רק עם מרשם רופא...
    מדובר בכדורים ברקיחה מיוחדת של סופרפארם - מכילים ויטמין B6 ודוקסילומין.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה