הריון מוזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור האחרון שלי היה ב13 למרץ ובסוף אפריל גיליתי שאני בהריון, עשיתי בדיקת דם אכן ההורמון עלה וזה אושרר סופית. אפילו הלכתי לבדיקה אצל גניקולוג שראה שההריון בתוך הרחם והכל בסדר. לאחר שבועיים באתי לביקורת ראו את ה"גוש חלבון" ולא עובר, כך לדבר הרופאה. האם יש סיכוי שההריון תקין רק שתאריך הקליטה שלי ממש מאוחר ממה שאמור להיות? מצד אחד הרופאה אמרה שביחס לבדיקה הקודמת התקדמות ההריון תקין ומצד שני זה בכלל לא תואם לשבוע שאני אמורה להיות בו שכן אפילו לא הוא אינו עובר אלא רק גוש חלבון נכון לשבוע בעבר.

מה דעתכן?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הפרטים שאת מספקת הם כלליים מידיי וקשה לי להתייחס
    בעיקר, מתי נעשה האולטרה-סאונד, באיזה שבוע זה היה לפי תאריך הווסת האחרונה ?

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה