היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשבוע 19 ומרגישה כבר כמו לוויתן (עליתי בינתיים 4 ק"ג). בערך. כמה עליתן עד השלב הזה? אני לא יודעת אם המשקל שלי תקין וחוששת לעלות יותר מדי.
תודה!
5 תגובות
עמוד 1
היי נראה לי שזה בסדר גמור. אני העלתי באמצע ההיריון סביבו 2-3 קילו סה"כ עד סוף ההיריון העלתי 7 קילו. נראה לי שזה בסדר גמור תהיי רגועה ותאכלי בריא ומסודר ואל תשכחי לשתות הרבה מים!
זה אמיתי רק 7 ק״ג??? אני רזה מאוד 1.71 שוקלת 50 ובהריון הראשון הקאתי עד חודש שישי ועדיין העליתי 20 ק״ג!!! איזה כייף לך !!! בהריון הזה אני בשבוע 30 ועד עכשיו העליתי 6 ק״ג חחח כל הריון והשיגעון שלו ..שרק יהיו בריאים הם ואנחנו הכי חשוב
גמאני כמו רחלי העלתי , אולי קילו יותר .
אל תדאגי אחרי הלידה הכל יותר חחחח
שיהיה בהצלחה :)
7 ק"ג כל ההריון? וואו, נראה לי ממש מעט. אני גבוהה מאוד (1.78) והתחלתי את ההריון במשקל גבוה יותר מהרגיל שלי (בשל הירין קודם שהופסק) ואני משתדלת לאכול בריא אבל חוששת מעליה מוגזמת במשקל. תודה לכולן על העזרה. מקווה שהכל ימשיך תקין
הכל יורד אחרי אל תדאגי מאמי .. גמאני יחסית גבוהה 1.70 לערך אולי טיפונת פחות.
ולא חייב שתעלי עוד הרבה .. אבל אחרי בכל אופן הכל יורד ונשאריפ אולי קילו שניים מיותרים.