דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן אני חדשה בפורום
    קיימתי עם בעלי יחסיחם ב 15 יום למחזור זמן הביוץ ויומים לפני שאני אמורה לקבל מחזור בא לי דימום ורוד בניגוב למשך כול היום יום למחורת בבוקר קמתי מהמיטה והרגשתי שיוצא לי דימום לא בכמות גדולה מאוד אבל דם אדום בעיקר בניגוב או שאני קמה מישיבה או שכיבה ביום השלישי זה שוב נחלש לאט לאט ההדרגה והתחיל להופיע הפרשות חומות דמיות כאלה רק בניגוב יש לציין שהדימום הגיע ללא שום כאבי מחזור או כאב אחר .. .עכשיו אחרי שהדימום פסק יומים שלוש אחרי יש לי מעין כאבי מחזור קלים כאלה כאבי גב בחילות סחרחורות כאבי ראש חולשה ועייפות נוראית
    עשתי בדיקה ביתית לפני יומיים בבוקר יצא פס שני מאוד בהיר עד שקוף ודק...יום למחורת עשתי שוב בצהריים ולא יצא פס שני ...אשמח לדעת יש בנות שחוו דבר כזה והיו בהריון בכול זאת ...תודה לכול העונות
13 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי שני פסים זה שני פסים. תעשי שוב בדיקה מחר בשתן הראשון של הבוקר בהצלחה!
  • תודה....עשיתי שוב היום בבוקר ושוב היה פס שני בהיר ודק ....אחכה עוד כמה ימים ימים ועשה שוב
  • לבנתיים יש לי עדיין בחילות סחרחורות חולשה ועייפות
  • לבנתיים יש לי עדיין בחילות סחרחורות חולשה ועייפות
  • פס שני דק אומר שזה הריון מוקדם אבל זה עדיין הריון. מזל טוב!!!
  • תודה לך העדכן בהמשך
  • יכול להיות הריון למרות הדימום ?
  • מזל טוב זה ניראה הריון. הדימום יעל להעיד על השרשה. אם זה ממשיך רצוי להתייעץ עם רופא. בהצלחה!
  • מניסיון של פס חזק ופס חלש מאד זה הריון .
    דימום זו השרשה בדר"כ גם לי זה קרה.

מזל טוב ובהצלחה !
    תעדכני

• תודה לכן....אעדכן
  • הייי בנות מעדכנת ....אתמול עשיתי שוב בדיקה ביתית של לייף פלוס ויצא לי שלילי ....אני ממש לא יודעת מה לחשוב אם אני בהריון זה צריך להיות כבר שבוע שבע להריון ויש מצב שבדיקה ביתית מראה שלילי בשבוע כזה הבחילות והסחרחורות עברו לי אבל החלו לי כאבים בחזה שהולכים ובאים ומין דגדוגים בחזה משהו שלא חוויתי לפני מחזור ....אני צריכה לקבל את המחזור הבא שלי בעוד שבוע אם אני לא בהריון....האם קרה למשהי משהו כזה והיא הייתה בהריון...? אשמח לתגובות .
    תודה .
  • סליחה דגדוגים בפטמות לסירוגין
  • ויש לי גם לפעמים מעין דקירות בחלק התחתון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה