רב איפרגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות אני מאוד מתלבטת עם ללכת לרב " אולטרסאונד" ראיתי שיש אצלו נפלאות וזה מאוד מפתה בעיה שאני מפחדת להתחייב לזה שהוא יהיה סנדק
    מה אתם אומרות ממליצות?הוא באמת יודע להגיד מתי יהיה הריון
2 תגובות
עמוד 1
  • אפחד לא יודע להגיד הוא לא ה' .
    רק ה' מחליט ממי תהיה בהריון ומי לא .

ומה הקשר להתחייב שהוא יהיה סנדק מי קבע ?
    שטויות.

ממליצה לך.לטבול במקווה להיות רגועה וה' יעשה את שלו

בהצלחה

• אני הייתי לפני שנה בערך ולמרות שאני אדם מאוד מאמין, התאכזבתי קשות.
    לגבי הכסף - את אמורה לתת תרומה אבל התרומה נכנסת למן קערה פתוחה מלאה בשטרות אדומים מול הרב, כאשר הוא רואה בדיוק כמה את מכניסה וזה די מביך לתת סכום נמוך.
    בנוסף, הוא מחתים אותך על מסמך כזה שאם יש לך בן את מחוייבת לכך שהוא יהיה הסנדק + את צריכה לשלם 1000+ ש"ח לאחר הלידה ואז שוב פעם את אותו סכום כעבור תקופה מסויימת.
    לצערי, לא נקלטתי בתאריך שהוא נקב (או בכלל) ולכן האכזבה של לנסוע כ"כ רחוק, לשלם ממיטב כספי, להתלות בתקוות שווא ואז להתרסק לרסיסים...
    אבל מנגד, יש כ"כ הרבה שטוענות שלאחר ביקור אצלו נקלטו, אז מי אני שאגיד אחרת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה