פליז בנות עזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני אמא לשניי בנים הגדול בן 5 והקטן בן שנתיים+,
    אנחנו גרים בקומות קומה 4 ואחרונה בלי מעלית ,ואני כלכך כבר רוצה להביא עוד אחד,הבעיה שבעלי לא זורם איתי הוא לרא רוצה עדיין,ואני לא יודעת מה לעשות אני כלכך מבואסת,יש לכן אולי עצה לתת לי איך להצליח לשכנע אותו ?פלייזז אני מייואשת
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירתי,
    ההחלטה על הבאת עוד ילד צריכה להיות כמובן של שניכם, זה דבר מהותי בחיים.
    האם הוא הסביר לך למה הוא לא מעוניין כרגע? האם הוא מעוניין בעוד ילד באופן כללי או שהוא רוצה שניים? צריך תשובות על שתי השאלות האלו.
    אם המצב הוא שהוא בכלל לא רוצה ילד שלישי זו סיטואציה אחת אם הוא כן מעוניין אך לא בזמן הקרוב זו סיטואציה אחרת.
    נשאלת גם השאלה בת כמה את ואם אינך מבוגרת אז אין ״שעון ביולוגי״ שמתקתק...
    את כותבת שאת מעוניינת לשמוע דרכים ״לשכנע״ אישית אני חושבת שהגישה הזו לא נכונה...
    בכול מקרה אני יכולה להעיד על עצמי שאחרי שנולד בני השני הייתי צריכה אתנחתא ארוכה לפני הבאת הילד השלישי, לא הייתי בשלה נפשית לזה. רק בשנה האחרונה הרגשתי את הצורך הזה שוב, בעלי גם שמח על הרעיון.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
  • היי פלפלת,ותודה על שענית לי??
    אני בת 27 ואמא לילד בן 5 ,והשני בן שנתיים וארבעה חודשיים
    אנחנו גרים בקומה אחרונה בלי מעלית
    בעלי אמר שהוא עדיין לא רוצה בנתיים אולי שנהה הבאה ומביא לי כל הזמן תירוצים שאחרי שנעבור דירה כי קשה בקומה רביעית אבל אני יודעת שהוא סתם אומר לי את זה כדי להרגיע אותי,וזה הבאסה אני מפחדת שהוא לא ירצה יותר בכלל
    שנה הבאה אני כבר היה בת.28 ובע"ה אמרתי שעד גיל.30 אני רוצה להיות עם 3 ילדים בע"ה וזהו אני יסגור את הבאסתה פשוט אני מרגישה שזה עכשיו הזמן שלי אבל הוא לא רואה את זה ככה
  • תודה רבה פלפלת על שענית לי??
  • אל תתייחסי לסימני שאלה אני רוצה לשלח לך פרצוף מחויך ונשלח לי במקום סימני שאלה
  • אכן כמו שאת כותבת הנימוק של בעלך שלא להביא עוד ילד כרגע בגלל קומת המגורים ללא מעלית לא נשמע כמו הנימוק האמיתי.
    לדעתי את צריכה לברר את הסיבה האמיתית, השאלה האם הוא ישתף איתך פעולה. כלומר, אם הוא רואה בעיניו שאת לא מרפה ממנו בעניין ומעלה כל פעם את הנושא יתכן והוא נכנס למגננה מסוימת ולא מוכן לחשוף את דעותיו האמיתיות בנושא.
    במקומך הייתי מרפה, אומנם את כותבת שאת רצית עד גיל 30 שלשה ילדים אך החיים יותר מורכבים מזה, הייתי ממתינה כמה חודשים לא מעלה את הנושא הטעון הזה ביניכם בכלל בתקופה זו ורק אחר כך מנסה לנהל שיחה רצינית.
    בהצלחה
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה