האם יש דרך לשכנע את הבעל?!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני אמא לשניי בנים הגדול בן 5 והקטן בן שנתיים+,
    אנחנו גרים בקומות קומה 4 ואחרונה בלי מעלית ,ואני כלכך כבר רוצה להביא עוד אחד,הבעיה שבעלי לא זורם איתי הוא לרא רוצה עדיין,ואני לא יודעת מה לעשות אני כלכך מבואסת,יש לכן אולי עצה לתת לי איך להצליח לשכנע אותו ?פלייזז אני מייואשת
3 תגובות
עמוד 1
  • אפשר לדבר איתו מתי ששניכם רגועים על כוס קפה שיחה נעימה על הרצון שלך לילד נוסף.מבלי לנסות לשכנע. פשוט לדבר מה את מרגישה ומה את היית רוצה ולמה . אחר כך שגם הוא ידבר למה הוא לא רוצה,מה מפריע/מדאיג אותו וכדומה.

לא לסתור אחד את הרגשת השני .לנסות להבין את השני לקבל ולהכיל .

אחרי שדיברתם נסו להגיע לפשרה. אולי חודש הבא כן,או זמן מסוים שמקובל על שניכם .

חשוב להבין שאם הוא לא רוצה אי אפשר להכריח אותו ולעשות נגדו.באותו נשימה חשוב שהוא יבין שאם את רוצה בילד הוא לא יכול למנוע ממך את הרצון הזה.
    פשוט נסו לקבל פשרה שתבוא משניכם יחד.

מאחלת לך ולו הרבה הצלחות והמון שמחה!
  • תודה רבה יעלי על העצה,שהיה לך המשך שבוע טוב ומבורך
    ואני באמת יעשה את מה שאמרת
    המון תודה??
  • המון תודה : )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה