אין לי כוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני בחודש השני להריון,אני יודעת שיש המון תופעות בהריון כמו בחילות ועיפות אבל לא חשבתי שאקח את זה קשה.

נתחיל מזה שפשוט אין לי כוח לכלום.כל הזמן עיפה. אין לי כוחות אפילו לדברים מינמלים כמו לסדר את הבית או לבשל. אני עושה פעולה אחת ומיד מתעייפת. וזה סיוט כי אני אחת מאוד אנרגטית וחרוצה. ;(

הרופא שלי לא רוצה כרגע לתת לי ברזל כי הוא אמר שמצב הברזל אצלי בגוף מצוין ברוך השם וחבל לקחת כדורים ללא צורך שיגרמו להמון תופעות לוואי. אז למה ההעיפות?

אני מקפידה על תזונה בריאה.המון ירקות גבינות סיבים תזונתיים וגם ביצים.ומים אני משתדלת לשתות לפחות 2 ליטר ביום ואפילו קצת יותר.

חוץ מהעיפות יש לי הרגשה של בחילה לאורך כל היממה . ואני לא מקיאה.מילא הייתי מקיאה ןאז היה עובר .אבל אני רק נשארת עם הבחילה שמציקה לי וגורמת לי חוסר תאבון כך שאני צרכה להכריח את עצמי לעשות משהו.
    אני מאוד מתוסכלת. גם לבעלי קשה לראות אותי ככה עייפה ומדוכאת כל הזמן. חיכתי מאוד להריון הזה אני רוצה לרקוד לצחוק ולהרגיש טוב יותר. אבל פשוט מרגישה סחוטה מעייפות ומעוצבנת וחסרת מנוחה מהבחילות(אין הקאות בנתיים.ניסתי פעם להקיא ולא יצא כלום)

באמת סליחה על האורך .פשוט זה מתסכל. ומשבית אותי מעבודות הבית.
    אם משהי חוותה משהו דומה או אם אתן יודעות איך לפתור את הבעיה ועדיף ללא צורך בכדורים אני פשוט אשמח מאוד מאוד מאוד.

תודה לכן ;)
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל והכי חשוב, מזל טוב!!!

לצערי, אין פתרונות קסם. בתקופת ההריון עייפים מאוד והשליש הראשון הוא הקשה מכולם. לגבי הבחילות - תנסי לשתות מים עם לימון, למצוץ קוביות קרח, לכרסם בייגלה או קרקרים מלוחים, לאכול קרטיבים - על כל אחת עובד משהו אחר. תעשי ניסיונות ותמצאי את הדרך שלך. חשוב לאכול למרות הבחילה כי חוסר האכילה רק מגבירה את הבחילה. תאכלי ארוחות קטנות פרוסות על פני כל היום.

לגבי העייפות... לצערי אין פתרון. תזכרי שזה רק שלב והוא עובר ולרוב העייפות עוברת או לפחות משתפת משמעותית כשמגיעים לשליש השני. בינתיים אל תהיי קשה עם עצמך. תבקשי עזרה במטלות הבית, תנוחי כמה שאפשר ותרשי לעצמך להיות קצת פחות חרוצה.

שיהיה לך הריון תקין ונהדר
  • אויש מתוקה אני מבינה לליבך!
    לי זהו ההיריון השלישי ובשלושת ההריונות תחושת הבחילה מלווה אותי עד חודש חמישי! (גם אם מקיאים זה לא מעביר את תחושת הבחילה - הקיימת באופן תמידי).
    עבודות הבית יצטרכו לחכות, תעשי אותן טיפין טיפין ככה אני נוהגת, אין מה לעשות זו תקופה כזו, צריך לשחרר ולזרום....
    בהיריון הזה קיבלתי כדור מהרופא שהפחית באופן משמעותי את הבחילות וההקאות וכך יכלתי לתפקד. ואני חייבת לתפקד כאמא וכאשת קריירה...
    לגבי מצבי הרוח זה גם חלק "מחבילת ההיריון" מצבי רוח עצבנות עצבות וכו'
    תכיני את עצמך שגם אחרי לידה יש מצבי רוח ועייפות, צריך לקבל את הכול בהבנה ולזרום ...
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
  • כמו שרשמו מעליי, הדבר החשוב ביותר - מזל טוב!

אני בהיריון רביעי וכל היריון סובלת יותר מההיריון הקודם, אבל ממשיכה לעשות את זה! זהו, אחריו סוגרים את הבסטה.. ;)

תנסי לשמור על אופטימיות, את בתקופה שנחשבת הכי קשה ובגלל זה את מרגישה את כל מה שרשמת ביחד. הבחילות זה משהו שלצערי אין דרך להיפטר מהן, אבל זה יעודד אותך אם אני אגיד לך שגם כשמקיאים הם לא תמיד עוברות?.. אבל חשוב מאוד לאכול! אחרת תחושת הבחילה רק יכולה להחמיר..אפילו משהו קטן.

לגבי העייפות, גם זה לגיטימי. הגוף שלך מתמודד עם משהו חדש וקשה לו ובגלל זה התחושה הזאת. אני בהריונות הקודמים פשוט נכנעתי לזה, אבל בגלל שיש עוד שלושה גוזלים כרגע לטפל בהם אני החלטתי לבדוק המלצות לפתרונות טבעיים. אני כבר חודשיים (חודש רביעי) עם כדורי הפיוזן. אלו פטריות אורגניות שמגבירות אנרגיה ועוזרות לתחושת העייפות. כמובן שזו לא תרופת פלא, אבל מרגישה שיש לי קצת יותר כוח.

שיהיה הריון קל! והכי חשוב רק בריאות.

חיה ותן לחיות =)
  • אני בהריון שני ואני איתך בכל מילה
    אני הרבה יותר עייפה, הרבה יותר סחוטה
    כי יש לך עוד ילדים לטפל בהם בניגוד להריון קודם לדעתי
    תיכף יעבור והכול למטרה טובה זה מה שאני אומרת לעצמי :)
  • אתן כל כך חמודות וכל כך מעודדות אותי .

באמת לקחתי את שכתבתן לתשומת ליבי והבנתי לא שלא צריך להלחם בתופעות האלו שהן חדשות עבורי אלא להקשיב לגוף ולנסות לעבור את זה בשלום.

תודה :))))))))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה