דימום השתרשרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכם,
    אני חדשה כאן,וחדשה בכלל בכל הדבר הזה שנקרא הריון אז אשמח אם תעזרו לי.
    המחזור שלי בדרך כלל מאוד סדיר.
    אבל החודש משום מה,הוא הקדים לי בחמישה ימים למרות שהוא לא היה מורגש כל כך יחסית לכל המחזורים שלי. במקום לקבל ב23 ל5 הוא הגיע ב17
    עכשיו קראתי טיפה פה ושם ואומרים לי דימום השתרשרות , לחכות לאיחור.. מזה אומר ?
    בבקשה תענו לי אני לא רוצה הריון אני עוד צעירהההה אה ועכשיו שאני כמעט שבועיים אחרי הדימום הזה שהיה פתאום התחיל לכאוב לי החזה כמו לפני מחזור ? מישו יכול להגיד לי מה עובר עליי?
    תודההה:))
2 תגובות
עמוד 1
  • תשובה מישהו??
    למה להתעלם ככה אבל?!?
  • עדין מוקדם עוד לדעת אם את בהריון. תחכי כמה ימים ותעשי בדיקה , דימום השתרשות אמור להיות סוג של כתם לא מחזור.

בהצלחה. וזה לא כזה מפחיד להיות בהריון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה