תת פעילות של בלוטת התריס בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    בת 27 אוטוטו. יש לי תת פעילות של בלוטת התריס מגיל 12 אני נוטלת לבותירוקסין, פעם אחרונה שביצעתי בדיקת דם הייתה לפני קצת יותר מחצי שנה (הבלוטה הייתה מאוזנת). לפני שבוע גיליתי שאני בהריון כאשר המחזור שלי היה ממש לא סדיר פעם אחרונה שקיבלתי ווסת הייתה בינואר (לפני 5 חודשים) לכן שלחו אותי לבדיקת אולטרסאונד כדי לבדוק את גיל ההריון, ובבדיקה ראו שאני נמצאת בשבוע 7. עכשיו התור שלי לרופאת נשים הוא רק בעוד שבוע. השאלה שלי היא כזאת, אני קצת לחוצה כי קראתי באינטרנט שבזמן היריון בדרך כלל יש צורך להעלות את המינון התרופתי כי התפקוד של הבלוטה משתנה וצריך לבצע בדיקת דם כמה שיותר מוקדם כשמגלים על הריון. אני יודעת שכשהבלוטה לא מאוזנת זה עלול לפגוע בעובר וזה מה שמלחיץ אותי. השאלה האם זה בסדר לחכות שבוע עד התור לרופא (למרות שעד אז אני כבר אהיה שבוע 8) או שזה ממש דחוף לעשות את הבדיקת דם כדי לבדוק את הבלוטה וכדאי לבצע כמה שיותר מהר?

סליחה על האורך ותודה מראש על התשובה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין בעיה לחכות עוד שבוע אבל זה הרבה יותר הגיוני לעשות את הבדיקה ולקבל תשובה לפני הבדיקה שלך בעוד שבוע כדי שאז כבר תוכלי, אם צריך, לשנות את מינון התרופה לפי תוצאות הבדיקה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה