שירהההה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שירוש יקירה, צה שלומך? איך הגוזלים¿¿¿
    צריכה את עזרתך
    ..אני זוכרת שלתהל היה ריפלוקס.. אני חוששת שלבן שלי יש ריפלוקס סמוי... אשמח לטיפים איך להקל עליו ואיך מאבחינים את זה.. תודה

שיר (:
4 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה, מה נשמע? איך אתם?

*תודה לליטלי שהסבה את תשומת לבי לקריאתך

• לאברימי שלי היה ריפלוקס סמוי.
    עלינו על זה אחרי שהלכתי לרופא הילדים וסיפרתי לו שכל הנקה הוא בוכה וגם שהוא לא מצליח לישון ברציפות יותר מחצי שעה.
    הרופא אמר לי שיש לו ריפלוקס סמוי וזה אומר שהוא נשרף מצרבות אבל לא פולט.
    אני באיזהשהו שלב הפסקתי להניק בעקבות זה כי המטרנה ישבה לו יותר טוב בקיבה וראיתי שהוא כל כך סבל מחלב האם למרות שהיה לי חבל להפסיק...
    הפפסקתי להשתמש בעגלת אמבטיה ושמתי אותו בסל קל בכל הזדמנות שיכולתי וזה מאוד הקל עליו.
    בסופו של דבר היום הוא ממש לא סובל, יש לפעמים הקאות יותר מהילדים האחרים שלי אבל לא יותר מזה.
    הרופא שלי לא רצה לתת לי טיפול תרופתי בגלל שהוא עלה במשקל מאוד יפה וזה לא הפריע להתפתחות שלו ולכן חיכינו בסבלנות עד שהוא גדל.
    יש תחליף חלב מיוחד לילדים עם ריפלוקס אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל תתיעצי עם רופא הילדים שלך.
    בהצלחה!
    מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • גם לבת שלי היה רפלוקס משהיא נולדה הייתה מקיאה כול ארוחה שניה והיה מואוד לא פשוט ...
    בסופו של דבר טופלה בזנטק וזה עזר לה מאוד הייתה מקיאה הרבה פחות את הזנטק אפשר למהול במטרנה וככה הם לוקחים ללא בעיה
    לדאוד לשכיבה בהגבהה עם כרית או סל קל או טרמפולינה אחרי כמה חודשים הבעיה חלפה כלא הייתה היום היא בת שנתיים אוכלת שותה והכול בסדר....נקווה שגם הבן שלך יעבור במהרה
  • לקח לי הרבה זמן אבל בסוף חזרתי..
    תודה בנות, עזרתן :)
    בסופו של דבר קיבלנו זנטק לפני שבוע, אני רואה שיפור מועט - עדין לא לגמריי.. מקווה שבקרוגב ירגע.. :)
    שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה