שק הריון 5+ 1 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    עשיתי היום בדיקת אולטרסאונד ראשונה, שבוע 5+ 1, שק ההריון היה בגודל 5 מ"מ.
    הרופא שלי אמר כי היינו מצפים לראות שק בגודל 8 מ"מ ורק בשבוע הבא נדע אם זה תקין או לא,
    מישהו יכולה להרגיע אותי???
    זה הריון ראשון, אחרי טיופולי פוריות לא קלים, הייתי בעננים מאז הבטא החיובית וכעת נכנסתי ללחץ )-:
9 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים יש סטיות לכאן או לכאן ..
    עדיף לחכות לבדיקה הבאה.

שיהיה בהצלחה :)

• ובדיקת בטא נוספת יכולה להעיד על משהו?
  • הבטא היתה שבוע שעבר 1372 והיום 6707.
    מרגיע??
  • מאוד.
    לפי מה שאני מבינה זה אמור להכפיל את עצמו כל יום- יומיים בערך.
    נראה שאת ממש ממש בהריון.
    לגבי הגודל, יכול להיות שאכן העובר שלך אינו של שבוי 5+1 אלא מוקדם יותר.
    שמעתי על הרבה הרבה מקרים שבהם הביוץ היה מאוחר יותר ולא שבועיים אחרי המחזור, כך שיכול להיות שפשוט נקלטת מאוחר יותר.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • תודה מירי,
    אבל במקרה שלי אין סיכוי לביוץ מאוחר, עברתי טיפולי פוריות כך שיום ההפרייה הוא ודאי.
    הרופא כלל לא דיבר על גודל העובר אלא רק על גודל שק ההריון שהוא 5 מ"מ
  • כמה ימים עברו מבדיקת הדם הראשונה לשניה? ההורמון צריך להיות מוכפל כל יומיים בערך. כלומר אם הבטא הייתה 1372 לאחר יומיים היא הייתה צריכה להיות 2744 ולאחר יומיים מהבדיקה הזאת היא הייתה צריכה להיות 5488 ואחרי יומיים 10,976.
  • לפעמים יש תינוקות קטנים יותר ולפעמים גדולים יותר ..

מתי יש לך עוד בדיקת אולט' זה יעזור לך להרגע למרות שבכל אופן אין מה להלחץ.
    הבטא שלך יפה מכפילה את עצמה .. יש לך בטא מאד יפה בפעם האחרונה שעשית.

הכל בסדר אל תדאגי תורידי מעצמך לחץ ותרגעי ..
    בהצלחה :)

• לפעמים יש תינוקות קטנים יותר ולפעמים גדולים יותר ..

מתי יש לך עוד בדיקת אולט' זה יעזור לך להרגע למרות שבכל אופן אין מה להלחץ.
    הבטא שלך יפה מכפילה את עצמה .. יש לך בטא מאד יפה בפעם האחרונה שעשית.

הכל בסדר אל תדאגי תורידי מעצמך לחץ ותרגעי ..
    בהצלחה :)

• כנראה שאני צריכה לעבור את כל הפורומים באתר הזה....
    התחלתי מפורום טיפולי פוריות, כאבתי דקירות ושאר טיפולים, 2 הזרעות, 2 שאיבות, 2 החזרות.
    בפעם השניה נקלטתי והיה אושר גדול, עברתי לפורום תמיכה כללית בהריון, הצלחתי באמת לראות את עצמי עם תינוק בעוד מס׳ חודשים.
    ואז היץה בדיקת אולטרסאונד ראשונה, שבוע 5. הרופא אמר שהשק 5 ממ וזה קטן ושהיינו מצפים לראות שק בגודל 8 ממ. חזרנו הביתה בהלם, נתלינו בכתבות רבות באינטרנט, שם היה כתוב ש5 זה בסדר. חיכינו עוד שבוע לבדיקת אולטרסאונד נוספת ואז היה דופק!! אומנם עובר קטן- 1 ממ אבל עם דופק!! התמלאנו אויר חזרה וקבענו לשבוע וחצי אחרי. כל הזמן הזה לא היו תופעות הריון. והרי בחילות לא מראות על תקינות הריון אז... שמחתי שאני לא בסטטיסטיקה הזו.
    היום שבוע 7 פלוס 4 תכננתי לספר לאחיי לפני ארוחת השבת את המתנה, תכננתי משהו מקורי ומרגש, אך.... העובר הפסיק להתפתח.... השק גדל. אבל העובר רק 2 ממ. ואין דופק באופן מובהק. אני כמובן ממסהלהיתפס בתקווה שמשהו יקרה בימים הקרובים ולא אצטרך לקחת את הכדור שיגרום לח להתכווצויות והפלה אבל.... כנראה שזו תקוות שווא.
    מזל שבעלי נסיך מהאגדות ולא נותן לי לשקוע. מקווה לעבור את זה מהר ולחזור לטיפול שבסופו יהיה הריון תקין.
    סליחה על החפירה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה