איחור במחזור לאחר צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני חדשה פה אני ובעלי כבר שנה וחצי מנסים להיכנס להריון , אני אחרי צילום רחם שעשיתי בתחילת החודש , המחזור שלי בדרכ בין 28-35 יום בלי איחורים, בקיצור החודש לאחר צילום הרחם כרגע אני ביום ה37 מהמחזור האחרון בשבוע שעבר היה לי למשך 5 ימים כתמים חומים ואדומים ממש בקטנה עשיתי בדיקת הריון לפני יומיים ויצא שלילי , המחזור עוד לא הגיע, אין סימנים לפני מחזור ויש לי דקירות בבטן מידי פעם , מה אתן אומרות? יכול להיות שהצילום גורם לאיחור?
3 תגובות
עמוד 1
  • בנות אתן קוראות ולא מגיבות, אף אחת לא חוותה משו דומה? אני משתגעת מהמצב הלא ברור..
  • תראי אומרים שצילום רחם לעיתים פותח את ה"צנרת"
  • לא עשיתי צילום רחם, אבל הסימפטומים שאת מתארת קרו אצלי ב2 ההריונות, מאוד דומה לתחילתו של הריון.
    מה שכן חבל סתם לנחש, תעשי בדיקת דם ותקבלי תשובה וודאית
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה