חדשה כאן עוברת טיפולי פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    אני עוברת טיפול פוריות אצל פר משיח לפני כחודש וחצי עברתי שאיבה .שאבו לי 21 ביציות ומתוכם הופרו 19 .פעם ראשונה החזירו לי עובר אחס לפני חודש טיפול ללא הצלחה . לפני יומיים החזירו לי עיבר מוקפא . מה אני אמורהלהרגיש ואם בכלל ?? מפרגישה אבודה כי לא אצלי ולא אצל בעלי לא מצאו שום בעיה אפילו מעבר בדיקת זרע יצכ מעולה וגם אתלי הכל תקין . אז מה הבעיה ? האם זה לחץ נפשי ? מה לעשות בנות תעזרו קצת!! בא לי שזה יקר כבר
8 תגובות
עמוד 1
  • היי, ראשית בהצלחה ! 21 ביציות ו19 הפריות זה מעולה.
    את לא אמורה להרגיש כלום - אני עשיתי 4 הזרעות ו5 IVF וחוץ מתופעות לואי של התרופות וציסטות לא מרגישים משהו.כמובן שבהחזרת מוקפאים אין ציסטות והתהליך אמור להיות יותר קל משאיבה והחזרה ( מה שאני עשיתי עד עכשיו כי לי יש רזרוה שחלתית נמוכה ותמיד שואבים מעט יחסית )
    תנסי למצא תעסוקה ולא לחשוב על זה כמה שאפשר.
  • יוליה קודם כל תודה שענית לי
    אני מרגישה מתוחה , עצבנית . מנסה להתעסק בדברים אבל זה תמיד בראש . אוףףףף. פשוט לא מבינה למה אני לא מצליחה להיכנס להירון כל עוד כל הבדיקות תקינות ;(
  • היי
    במקרה אני גם מטופלת אצל פרופ משיח אני חייבת לציין ש19 ביציות מופרות זה מצויין אני עברתי אצל הפרופ של 2 שאיבות ללא ביציות מוקפאות בראשון החזירו לי אחד והוא לא הצליח בטיפול השני ב27.5 החזירו לי 2 עוברים יפים והטיפול הצליח ואני לא מרגישה כלום ולכן אני עדיין לא מאמינה שזה הצליח..
    לכן אל תחפשי סימנים כי לא מרגישים כלום אני דוגמא לזה
    תשתדלי לא להלחיץ את עצמך כי זה משפיע עלייך ועל הגוף שלך אני לא אומרת לך לא לחשוב על זה כי זה פשוט בלתי אפשרי לא לחשוב על זה אבל תשדלי להעסיק את עצמך בדברים שאת אוהבת ושעושים לך טוב כמו מפגשים עם חברות או סרט טוב ..

בהצלחה מתוקה
  • איזה קטע cachu, גם לי בדיוק כך היה!! 2 טיפולי IVF. בראשון שאבו רק ביצית אחת, ובשנייה שאבו 3 אך רק 2 הופרו והחזירו לי 2 עוברים ((-:
    הלוואי שלכל בנות הפורום תגיע הבשורה ושנזכה להריון תקין ולתינוקות בריאים אמן
  • ואוו איזה יופי cachu ??
    המון מזל טוב איזה כייף מתרגשת בשבילך
    פר משיח לא רוצה להחזיר לי יותר מעובר אחד כי מתחת לגיל 30 ??
    מקווה שהטיפול יצליח
    שיהיה לך היריון קל ????
  • Cachu
    נשאבו 21 ביוציות 19 הופרו ומתוכם 6 שרדו באינקובטור
    אז רק 6 מוקפאים טובים
  • תודה בנות :)
    טיטי בטיפול הראשון הוא גם אמר לי שהוא יכול להחזיר רק אחד כי גם אני כמוך פחות מ30 ובגלל שזה הטיפול הראשון בטיפול השני הוא אמר לי שהוא יכול להחזיר לי 2 אז החזרתי 2 זה תלוי בגיל ומספר טיפולים שאת עוברת
    מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך שזה יהיה הטיפול המנצח!
    תמשיכי לעדכן
  • מחר אמורה לעשות בדיקת בטא ..מתרגשת וגם מפחדת
    אתמול בלילה היו כאבים חזקים בבטן תחתונה ולפני בערך 3 ימים היה לי דימום קל ...
    מקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה