היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היייי האם קרה למשהי שהייתה בשבוע 7 להריון ועשתה בדיקת שתן ביתית ויצא לה שלילי ובכול זאת הייתה בהריון....אשמח לתגובות תודה
3 תגובות
עמוד 1
כן, יש סיכוי שהביוץ היה מאוחר יותר ואת לא בשבוע שבע אלא רק 3-4 ולכן ההורמון עדיין לא נמצא חזק בשתן. הייתי עושה בדיקת דם או מחכה עוד כמה ימים ועושה בדיקה ביתית שוב. לי זה קרה בעיקר כשהכהסתי להריון תוך כדי הנקה שהביוץ לא היה סדיר כל כך ולכן השבוע תמיד היה מחושב לי מחדש, ולא לפי תאריך וסת אחרון.
מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
תודה מירי אחכה עוד קצת ....עוד שבוע אני אמורה לקבל מחזור ואם הוא לא יגיע אעשה עוד בדיקה .... ומירי ביוץ מאוחר יכול להיתבטאות בשבועות בהבדלים כאלה גדולים?
כן, לי פעם היה הבדל של שבועיים בין התאירך וסת אחרון לבין התאריך שקבעו לי ללידה והרופאה שלי אמרה לי מפורש שכנראה בייצתי מאוחר יותר.