בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בת 31 התחתנתי לפני שנה וחודשיים, עברתי הפלה לפני 7 חודשים בחודש השלישי לאחר שהיו דימומים והפסיק הדופק, מאז אנחנו מנסים להיכנס להריון וכל חודש מתאכזבים מחדש, מכיוון שאני עוברת כל חודש מעקב זקיקים ויודעת את יום הביוץ אני עושה בדיקות הריון לפני האיחור, וכך גיליתי חודש שעבר הריון שאגב בדיקת הריון לא גילת אלא בדיקת ביוץ. עשיתי בדיקת דם ורמת הבטא הייתה 5 וזה כניראה הייתה הפלה עצמונית שעברה עם המחזור באותו תאריך בדיוק רק עם יותר כאבים. החודש גם אותו הדבר עשיתי בדיקות ורק בדיקת ביוץ גילתה, עשיתי בדיקת דם והבטא היא 14. הבנתי שזה לא לכאן ולא לכאן, אני ממש עצובה מקווה שהבטא כן תכפיל את עצמה ואזכה סוף סוף להחזיק תינוקי קטן ומתוק משלי.
3 תגובות
עמוד 1
  • אשמח לשמוע סיפורים על בטה שהתחילה נמוכה ועלתה להריון תקין, אהההההה והכי חשוב שכחתי להדגיש שאת בדיקת הדם עשיתי 4 ימים לפני האיחור.
  • תעשי עוד יומיים עוד בדיקת דם. בטא 14 זה כן הריון.
    בהצלחה!!
  • לילוש יש בשורות טובות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה