דימום חזק יכול להיות דימום השתרשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    כשבוע לאחר הביוץ הופיעו לי כמה כתמים חומים בתחתונית. חמישה ימים לאחר מכן, ויומיים לפני מתי שאמורה לקבל מחזור הופיע דימום בינוני (לא דימום כבד כמו מחזור, אבל לא חלש), מלווה בכאבי מחזור קשים במיוחד, שנמשך יומיים וחצי ונפסק. מאז אין דימומים (עבר יום וחצי מאז שהפסיק הדימום).

במהלך כל התקופה אני חשה רע: סחרחורות, בחילות קלות, רגישות לריחות, רעבה כל הזמן, ובימי הדימום וקצת לפניהם כאבי מחזור קשים. מאז שהפסיק הדימום פסקו כאבי המחזור, אבל עדיין רעבה, הסחרחורת עדיין ישנן, והתווספו כאבי ראש.

בדיקות ההריון שעשיתי שליליות (יש לציין שרמת ההורמון לא כזה גבוהה אצלי שכן בבדיקות ביוץ שאני עושה בימי הביוץ הפס השני תמיד יותר חלש).

כמה כדאי לחכות לפני שעושה בטא? מה הסיכוי שזה הריון עם השתרשות תקינה? האם הבטא בשלב זה תהיה אמינה?

תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה