ביוץ מוזר (אם בכלל היה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני מנסה מזה שנתיים להרות. כמובן שהנסיונות לסירוגין, אך נבדקנו בכל זאת והכל תקין.
    המחזורים שלי השתוללו לאחרונה (וסת הסתיימה וכשבוע וחצי לאחר מכן התחיל אחד נוסף).
    כיומיים לאחר הוסת האחרון, נבדקתי ונתגלה זקיק בעל 10 מ"מ ורירית בעובי 5 מ"מ.
    שבוע לאחר מכן, נבדקתי שוב ולא רואים זקיק כלל.
    נאמר לי שאם ניסינו ייתכן ונקלטתי וייתכן גם שלא. נאמר לי שהיו דברים מעולם.
    אני אשמח לקבל הסבר:
    א. מדוע בבדיקה שנעשתה בשבוע שאחרי, נעלם הזקיק?
    ב. במידה וחלה קליטה או השתרשות, האם הדבר לא היה אמור להופיע באולטראסאונד?
    מנסה ומאחלת לכולן קליטה מהירה ובריאה

6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    זקיק יכול להעלם אחרי הביוץ או אם נקלטת.. למה עשית מעקב שבוע אחרי ולא יומיים או שלושה אחרי כדי לדעת מתי הביוץ שלך?
  • היי! קודם כל, תודה עלך התגובה המהירה!
    לשאלתך, ככה הודרכתי. אני הכי לא מבינה או מתמצאת בשיקולי הרופאים, אבל אני מניחה שנתבקשתי לחזור שבוע אחרי, מאחר והצפי להתפתחות משמעותית הוא כשבוע אחרי. רצינו לראות מתי הכי נכון לנסות, כי המחזור וכנראה שגם הביוץ לא סדיר במיוחד אצלי לאחרונה.
    השאלה היא אם זקיק יכול להביא ביצית ולעבור הפריה ע"י זרע בשלב מוקדם כל כך אחרי מחזור... נשמע לי לא מציאותי, אבל הלוואי!
    מה דעתך / דעתכן?

• באיזה יום של הוסת היה לך את המעקב זקיקים?
    וכן יכול להיות מפגש של הזרע עם הביצית בשלב כזה אם היה לך ביוץ מוקדם..
  • לא היה לי וסת כשנבדקתי.
    האם הייתי צריכה להיות במצב של וסת בעת הבדיקה?
    הוסת שלי היה מה-26/05/15-02/06/15. עשיתי את האולטרסאונד הראשון כיומיים לאחר סיום הוסת (שם נראה זקיק בגודל 10 מ"מ ורירית בעובי 5מ"מ) ואת האולטרסאונד שאחריו, 9 ימים לאחר הוסת. כלומר, שבוע בדיוק מהבדיקה הראשונה. שם לא נצפה דבר, אבל נאמר לי שהרירית יפה.
    אז אם כך, יכול להיות שהיה ביוץ? מחזיקה אצבעות. אני מופתעת (לטובה כמובן) שזה אכן אפשרי.
    האם לא הייתי אמורה להרגיש משהו אם (555) הייתי נקלטת עד עכשיו?
  • לא, לא היית אמורה להיות בוסת בזמן הבדיקה
    אם הבנתי נכון עשית את הבדיקה ביום 8 של הוסת (סופרים מהיום שקיבלת ולא מהיום שסיימת) אם היה לך זקיק של 10 הרופא היה צריך להפנות אותך למעקב יום כן יום לא כדי להבין מתי את מבייצת ולא שבוע אחרי
    לא בהכרח מרגישים כשנקלטים לדוגמא אני לא הרגשתי כלום ואני עדיין לא מרגישה..
    בהצלחה
  • תודה רבה! הלוואי ומשהו שם עבד הפעם!
    בכל מקרה, לפי מה שהבתי ממך (עם זה שאת עדיין לא מרגישה) אני שמחה עבורך! אגב, גם שמחה לדעת שיש גם הריון שכזה (שלא בהכרח כרוך בסבל מהרגעים הראשונים)!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה