פיטורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    אני במצב נוראי. היום הודיעו לי כי לא מוכנים להמשיך להעסיק אות, עקב אי שביעות רצון מתפקודי. עוד אמרו כי התהליך כבר החל לפני שדיווחתי להם שאני בהריון. (סיפרתי שבוע שעבר)
    אני בשבוע 17. הם פונים למשרד התמת לקבל אישור ועד אז עליי להיות בעבודה
    במקום שלא מעוניינים שאהיה בו
    הדאגה העיקרית שלי שכיום 80% מהבקשות מאושרות ע"י משרד התמת.
    יש לי בבית עוד שני ילדים
    אנחנו חייבים עוד פרנסה
    לא אצליח להיות 10 חודשים לערך (5 להריון+ חופשת לידה ועד שאמצא עבודה) ללא פרנסה נוספת
    הפרנסה של בעלי מכסה משכנתא ומיסים
    אני אובדת עצות
    מרגישה ממש התעללות ללכת לעבודה שלא רוצים בה.

מה עליי לעשות?????
    אנא תמיכתכן. אני משתגעת וובלחץ נוראי

תודה

רני שלי
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,

לא הבנתי אם הבעיה היא עצם זה שרוצים לפטר אותך או עצם העובדה שמבקשים ממך להגיע לעבודה עד קבלת האישור. אם הבעיה היא העניין השני, את תמיד יכולה להתפטר, ולא להמתין לקבלת האישור. אם הבעיה היא עצם הפיטורים, אני מצטערת מאוד לשמוע ומקווה שתצליחי למצוא עבודה חלופית בהקדם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה