לחץ ועצבים-שבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם לחץ ועצבים פוגעים בהריון או בהתפתחות של העובר?..
    יש מישהי שקרה לה מצב בשבועות הראשונים של לחץ ועצבים וגם אז הכל היה תקין?...
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך, לי קרה שבתקופה של צוק איתן, בעלי קיבל צו 8 והייתי שבורה מזה קשות! בכיתי ימים ולילות ולא ישנתי עד שחזר והחליט שזהו זה ללכת למילואים! עצבים, צעקות, בכי היסטרי ברמות על ובסוף ילדתי תינוק בריא שהיום הוא בן חצי שנה:)
    אם את מרגישה שזה פוגם לך בחיי היום יום תפני לטיפול שתרגישי יותר הקלה:)
  • מתוקה שלי, אני הרגשתי פיסית ממש נהדר בשליש הראשון להריון, אבל התופעה שהכי סבלתי ממנה היו עצבים בילתי נשלטים, וגלי חום של כעס בגוף, צרחתי על כל מי שזז סביבי או נשם לא לפי הקצב.. (חחח)
    וזה ממש ממש הלחיץ אותי כל הזמן שאני מזיקה לעובר ושימא לי תינוק עם תכונות אופי של אדם עצבני ממש. איך שעבר השליש הראשון ממש נרגעתי באופן משמעותי. ואני משתדלת עכשיו להיות יותר רגועה כדי להשפיע על העובר רוגע..
    אל תלחצי, זה קורה הרבה, אבל תנסי גם לעשות מדיטציה, נשימות, לשמוע מוזיקה קלאסית מרגיעה, להכניס את העובר למצב של רוגע..
    אני חושבת שזה יותר משמעותי בשליש השני והשלישי להריון, אז העובר חווה יותר את הרגשית של אימו, מייצר זכרונות ומגיב בתנועות למצבי הרוח שלך..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה