לא מצליחה להיכנס להריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן... סוף סוף מצאתי מקום להתרוקן בו נפשית ואולי גם לקבל מידע מכן..
    אני בת 31 ומנסה כבר שנה להיכנס להריון... עשיתי בדיקות לפני 3 חודשים- דם ומעקב זקיקים והכל היה תקין... הנחתי לזה ושוב עכשיו אני רוצה לנסות שוב עם מעקב זקיקים.. משום מה אני לא מצליחה לאתר את היום הזה, לא לפי ערכות ביוץ ביתיות, לא לפי חום שחר ולא לפי הפרשות... אני שומרת טהרה ורופא הנשים שלי אומר שאולי זה נופל לי על 7 נקיים...
    במחזור האחרון, יומיים אחרי שהסתיים המחזור לחלוטין, התחילו לי הפרשות חומות קטנות, שמלווים בכמו כאבי מחזור ובתסמינים של מחזור- בחילות.. לא יודעת מה זה וזה מפחיד.. מישהי חוותה זאת?אני מתחילה לעשות מעקב שוב... אני מתחילה מיום ה-9 למחזור זה בסדר? אובדת עצות... אשמח לקבל מידע מה עליי לעשות :( :( :(

אסתר
2 תגובות
עמוד 1
  • היי אסתר
    קודם כל אני מאוד מבינה אותך אנחנו ניסינו חצי שנה וכל חודש הוא אכזבה אחת גדולה.
    כל כמה זמן את מקבלת מחזור? האם המחזור שלך סדיר?
    באיזה יום אתם מתחילים לקיים יחסים?
    לפי השאלות האלה אפשר לראות פחות או יותר אם הביוץ יוצא בימים הנקיים שלך.
  • היי אסתר
    קודם כל אני מאוד מבינה אותך אנחנו ניסינו חצי שנה וכל חודש הוא אכזבה אחת גדולה.
    כל כמה זמן את מקבלת מחזור? האם המחזור שלך סדיר?
    באיזה יום אתם מתחילים לקיים יחסים?
    לפי השאלות האלה אפשר לראות פחות או יותר אם הביוץ יוצא בימים הנקיים שלך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה