בנות שכבר נקלטו שאלה אליכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מי שעברה טיפולי פוריות ונקלטה .צריכה את עזרתכן .תספרו בבקשה איך התנהגתם אחרי החזרה מה עשיתם מה לא עשיתם? עבדתם לא עבדתם? בעצם איך התנהגתם בשבוע וחצי אחרי החזרה ..
2 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני יוצאת מהמחבוא שלי לפני שרציתי אבל אני כל כך מבינה את הקושי והכאב כי עברתי אותו שנה וחצי של טיפולים ועוד שנה של ניסיונות לבד.
    בIVF האחרון ( חמישי ) נכנסתי להריון ( היטום יש לי US לבדוק דופק ואני מתה מפחד, בכל מקרה מנסה להתנחם בזה שלפחות אני יכולה להיכנס להריון ) . חייבת לומר שאני לא עשיתי שום דבר שונה הפעם מפעמים קודמות.
    עם זאת הרופא שלי עשה לי פיפל ולעוברים עשו הנצה. מתברר שבמקרה שלי זה עזר
    בהצלחה !
  • היי
    ביום של ההחזרה לא עבדתי נחתי רוב היום
    מהיום של ההחזרה הפסקתי לשתות ולעשן וכמובן השתדלתי לשתות הרבה מים..
    חוץ מזה לא עשיתי משהו שונה
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה