עובי רירית רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לאחר הריון כימי ככל הנראה (איחור בווסת של 3 ימים+ בדיקה ביתית חיובית+ דימום חזק ביום הרביעי לאיחור של יום וחצי בלבד), רופאת הנשים שלי לא יכלה להגיד חד משמעית מה קרה שם ושלחה אותי לבדיקת אולטרסאונד.

בתוצאות רשום לי על גודל השחלות- ימנית אורך 18 רוחב 11, שמאלית אורך 24 רוחב 13.
    ללא נוזל חופשי בדוגלס.
    עובי רירית הרחם 5.4 מ"מ.

לפי התוצאות איך אני אוכל לדעת מתי הביוץ ואיך לחשב- האם לספור שוב 14 יום מיום הדימום הראשון למרות שהיה יום וחצי בלבד? הווסת שלי מגיעה כמו שעון במחזור של 28 יום. זו הייתה פעם ראשונה שאיחר לי...
    האם התוצאות תקינות עבור קליטת הריון? מבחינת עובי הרירית? כי ברחבי הרשת רשום שם עובי אחר..

בדף תוצאות הרופא אמר לי שהכל תקין ולא הרחיב על הנתונים עצמם לכן אני שואלת.
    אשמח לתשובה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כיוון שאין התייחסות בבדיקת האולטרה-סאונד להמצאות זקיקים בשחלות אז אי אפשר לדעת האם ומתי ביוץ. עובי הרירית מתאים לכך שזה אחרי מחזור ועד לפני שהיה ביוץ (וזה עדיין לא מספיק להשרשה).

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה