קליטת הריון ביום השביעי למחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לבנות..
    האם ישנן בנות שניקלטו להריון ביום השבעי למחזור...
    אורך המחזור שלי הוא בן 26 ל 27 יום....החודש הזה אחרי שסיימתי את המחזור יום למחורת החלו לי כאבים בצד שמאל של הבטן...מעיין כאבי מחזור עמומים כאלה וגם הפרשות שקופות ופוריות ...האם יתכן שאני מבייצת מיד אחרי המחזור ......?
    האם קרה למשהי והיא נקלטה להריון ?
    אשמח לתגובות שלכן ותודה מראש לעונות
7 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו יומיים בלבד אחרי הביוץ החלו לי בחילות ממש חזקות ואפילו הקאתי אתמול הערב והיום בבוקר ועייפות מאוד חזקה וחולשה ...האם יש סיכוי להרגיש תופעות של הריון יומיים אחרי הביוץ ?
  • הכי בטוח לכי לעשות בדיקת דם .
    אם כן אז יצא חיובי :)

שיהיה בהצלחה

• .האם הקאות ושילשולים שלושה ימים אחרי הביוץ הם סימן הריוני?
  • היי ... אלו בעיקרון יותר סימנים שללחץ או שאכלת משהו מקולקל, זה יכול להיות גם סימנים להריון אבל 3 ימים אחרי ביוץ זה קצת מוקדם.
    לביצית המופרת לוקח כשבוע ויותר להגיע לרחם ואז מתחילה לעלות הבטא.
    אני מודה בתוקפה של השבועיים המצאתי סימנים חדשים להריון כל יום... אז אני יותר ממבינה אותך על הלחץ.
    אני אמליץ על פתרון מטומטם שעבד לי כי יש לי בעיה של דחיית סיפוקים.
    אני הייתי עושה כל יום בדיקת הריון, כמובן שזה טיפשי אבל תקופת המתנה שלי התחלקה ל12 יום וכל יום ידעתי שעוד 24 שעות יש לי אפשרות לבדוק שוב.
    (אני יודעת שזה מגעיל אבל) ב-8 ימים הראשונים השתמשתי באותה בדיקת הריון ( מטעמי חיסכון) כיוון שאין באמת טעם גם אם כן וגם אם לא, לא תראי תוצאות בבדיקה.
    לי השיטה עזרה להעביר 14 יום.
    בהצלחה ותעדכני:)
  • חחחחחח......תודה מאמי מחכה לאיחור בנתיים אמורה לקבל עוד שבוע לבנתיים לא בדקתי בכלל נהנית מהספק שאולי כן.
    וחוץ מזה החלו לי כאבים קצת בחזה.
    אעדכן בהמשך...ושוב תודה.
  • שלום. שבוע אחרי ביוץ היו לי הפרשות צמיגיות לבנות וכשהתחיל המחזור אז כל השבוע היה לי מין הרגשה של כאב בטן תחתון, כאילו מישהו מושך. אפשר להיכנס להריון גם אחרי הביוץ ליום לפני המחזור?
  • חחחחחח......תודה מאמי מחכה לאיחור בנתיים אמורה לקבל עוד שבוע לבנתיים לא בדקתי בכלל נהנית מהספק שאולי כן.
    וחוץ מזה החלו לי כאבים קצת בחזה.
    אעדכן בהמשך...ושוב תודה.
    לא עדכנת. מה היה בסוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה