איך אפשר להיכנס להריון כשיש יותר מדי מחזורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתקופה האחרונה, אני מקבלת וסת כל שבועיים בממוצע.
    מה קרה לי? איך אצליח להיקלט עם כאוס מחזורי שכזה?

מנסה ומאחלת לכולן קליטה מהירה ובריאה
3 תגובות
עמוד 1
  • תלכי לרופא דחוף!!!
    לפעמים כדורים חודש- חודשיים מסדרים את הכל.
    גם אחותי היתה ככה עם דימום להרבה זמן ולא הספיקה לבייץ בגלל זה.
    לקחת כדורים במשך חודשיים והכל הסתדר לה.
    יש לה היום שלושה ילדים בלע"ה והיא בהריון רביעי.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • תודה mirifu!!! פשוט מקסימה!
    רק שאני לא יודעת איזה כדורים לבקש..
    בעיקרון, סיפרתי לרופא שלי על מצבי, אבל הוסבר לי שלפעמים יש שנויים הורמונליים ושנכון לעכשיו, אין ממה להתרגש.
    זה קטע - זאת סיטואציה מוכרת עם אינספור פתרונות... עם זאת, אני מרגישה שצריך יותר מדי סבלנות עד שעולים על בעיה ומטפלים בה ובפרט, כשרוצים להיכנס להריון וממש לא בא להמתין לראות אם הבעיה ממשיכה. התעייפתי מבירורים ללא תשובות ובהיעדר פתרונות.
    אני מאמינה שייתנו לי כדורים שלא כפתרון ראשוני... לא ככה?
  • אגב, עקבתי מהבוקר אחרי הדימום. עברו שעות לא מעטות...
    עד עכשיו יש לי רק 2 טיפות ועוד קצת דם בניגוב. ז"א, לא דימום "אלים" כמו במחזור נורמטיבי שלי. עוד דבר, אני תמיד סובלת מכאבים ברגליים לפני המחזור ומכאבי מחזור איומים ביום-יומיים הראשונים וכרגע, זה ממש לא מזיז לי. לא כואב לי שום דבר.
    מה עובר עליי? מה הסיכויים ל.... אני אפילו חוששת להגיד את זה כדי לא לקוות ולהתאכזב.
    דעה? מישהי? mirifu בעלת הניסיון?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה