שלום, חדשה כאן. מרגישה שאני משתגעת !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,
    אני עדי בת 24. בהריון ראשון לאחר IVF וטיפולים של שלוש שנים(בעיקר הזרעות).
    שבוע 17+4.
    אני מרגישה שאני נכנסת לבועה של עצמי.
    מתחילת ההריון הרבתי בבדיקות כדי לראות שהכל בסדר.. הריון יקר וכו'..
    בשבוע 12 חשתי שתי התכווצויות בודדות בבטן וכמובן שרצתי לרופא..
    הוא אבחן שיש פתיחה של הצוואר הפנימי - וקיצור צוואר - לטענתו הפתיחה "פנלינג" קיצר את הצוואר בכחצי, שאז זה היה 21 מ"מ לאחר הקיצור.
    הפנה אותי ישירות למיון כי חשש שזה לא הולך לכיוון טוב.
    ניגשתי למיון ושם בהפרש של שעה הרופא אמר שהצוואר 38 מ"מ וסגור לגמרי.
    והפנה אותי למיון אחר...שם רופא אמר שהצוואר 26 מ"מ+פנלינג 7 מ"מ והשאיר אותי לאשפוז.
    למחרת בדק אותי מנהל מחלקה ואמר שהצוואר 40 מ"מ סגור. מאז ועד היום אני במנוחה בבית למרות שלפני שבוע הרופא אמר לי שאני יכולה לחזור לשגרה כולל יחסי מין , כי עקבנו אחרי הצוואר משבוע 12 ועד היום והוא תמיד היה סגור ב"ה ונע בין 36-42 ממ במדידות.
    אני לא מסוגלת לחזור לשגרה !!!
    אני מפחדת מההשלכות של זה. בעלי נורא מתוסכל מהעניין של היחסי מין ולי זה לא מפריע בכלל!
    אני גרה 4 קומות ללא מעלית ולחזור לעבודה זה אומר לעלות ולרדת כל יום 4 קומות, ובנוסף עוד 2 קומות בעבודה.. שלא נדבר על הנסיעה של חצי שעה עם נהג שנוסע בטירוף.
    העבודה עצמה היא בישיבה, כך שאין מאמץ פיזי אבל יש המון לחץ נפשי.(שירות לקוחות).
    אף רופא לא מוכן לתת המלצה לשמירת הריון, והרופאה היחידה שאמרה שהיא תיתן - היא גם אמרה שרוב הסיכויים שלא יאשרו .. ואין לי את האופציה להישאר בבית מבחינה כלכלית.
    כל היום אני עמוסה במחשבות..מקשיבה לגוף שלי לראות שלא משתנה משהו..
    ובנוסף היום גיליתי שלאחר פעמיים שבתרבית שתן היה GBS חיובי - וטיפלתי בו פעמיים עם מוקסיפן - היום בפעם השלישית שוב חיובי. חיידק עקשן !!! והבנתי שהוא יכול לגרום לצירים מוקדמים.. מה שבכלל מכניס אותי לפחד.
    פשוט לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד!!!
    מאוד דואגת להריון הזה, ומפחדת מלידה מוקדמת..
2 תגובות
עמוד 1
  • ראשית הסירי חששות ויהיה בסדר. המחשבות השליליות לא עוזרות אם כי הן טבעיות.
    את כבר בסוף חודש רביעי כך שהשליש הראשון שהוא הכי עדין מבחינת ההיריון כבר מאחורייך!
    לגבי העבודה - אם את מסוגלת להמשיך לעבוד ולשמור על בריאותך ועל השקט הנפשי אז אוקיי. זה גם מסיט אותך מכל המחשבות..אם תהיי בבית מה תעשי? תחשבי כל היום על מה יהיה עם ההיריון וכו'?
    אבל אם את מרגישה שהעבודה זה ממש בלתי נסבל ואת חושבת שאת צריכה להיות בבית אז אני מציעה לשבת עם בעלך, ההיריון זה דבר יקר, לשוחח יחד ולהגיע להחלטה.אולי לקצר את המשרה או אולי זה כן אפשרי לא לעבוד בשלב זה ויימצא פיתרון לבעיה הכספית..
    בהצלחה!!
  • את חייבת להבין שהריון זה לא מחלה,
    נכון שיש הרבה חששות ודאגות, אבל הריון הוא דבר חיובי,
    אני אומרת - שני גישה.
    תמשיכי את החיים כרגיל ותורידי הילוך, את לא יכולה עכשיו 20 שבועות לא לצאת מהבית,
    וגם להפסיק לעבוד כשמצבך הכלכלי לא מאפשר זו לא אופציה,
    אז פשוט תעשי הכל יותר לאט, ותחייכי - את בהריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה