אולי קרה למישהי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות! יש לי שאלה :) אנחנו מנסים להכנס להריון כחצי שנה.. המחזור האחרון שלי ב27.05.15..המחזור שלי לא הכי סדיר אבל נע בין 30 ל40 יום. לפני יומיים היו לי כמו כאבי מחזור ודם בניגוב. פעם אחת וזהו..כאבי מחזור בבטן תחתונה נמשכו כמה שעות וזהו...מחזור לא התחיל ..ממש מוזר לי
    האם קרה למישהי? חשוב לציין שאצלי כשבוע וחצי לפני מחזור מתחיל להתנפח חזה ולכאוב...ועכשיו כלום...בנותת האם קרה למישהי?? אשמח לתשובה!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי לך!
    תראי, אני לא רוצה להשלות אותך, כי הכל יכול להיות ומי כמוני יודעת את גודל האכזבה אם קיווית ולא קורה, אבל:
    אם מדובר בדימום ממש קל ובגוון חום, הבנתי שישנה אופציה שמדובר בכאבי השתרשות. משמע, ביצית מופרית שמתמקמת ברחם.
    עם זאת, אני שוב אומרת: הוסת יכולה לצוץ בכל רגע ולהוכיח שההשערה אינה נכונה, אבל יש גם סיכוי שהיא כן.
    כל כך מחזיקה לך אצבעות!!!

מנסה ומאחלת לכולן קליטה מהירה ובריאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה