צירים מוקדמים וקיצור צואר הרחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שלום
    לפני שבוע וחצי בשבוע 26 להריון ביקרתי במיון בבלינסון עם צירים מוקדמים קיבלתי 2 שקיות נוזלים אורך צואר הרחם היה ארוך וסגור 34 ממ.
    לאחר שלושה ימים הלכתי לביקורת במרכז לבריאות האישה האחות חיברה אותי למוניטור היו צירים נכנסתי לרופא ביצע בדיקה וצואר הרחם התקצר ל26-27 והפנה אותי שוב למיון.
    במיון חוברתי שוב למוניטור שוב צירים קיבלתי 2 שקיות נוזלים ולאחר מכן מוניטור שהראה ציר אחד בעשרים וחמש דקות בערך....אורך צואר הרחם היה 28-30.
    למחרת הרגשתי עדיין צירים הייתי אצל הרופא שתוך כדי בדיקה הרגיש ציר ונתן לי הפניה לאחות לזריקות להבשלת הריאות וכתב שאורך צואר הרחם 31 ממ אך מתקצר בפעילות ריחמית.
    האם אני צריכה להיות במנוחה?
    האם הצירים מפסיקים לבד? (ד"א אני מקפידה בשתייה)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני יכול לתת לך המלצה רפואית לנוח או לא לנוח מבלי להכיר אותך ו/או לבדוק אותך
    הצירים יכולים להפסיק לבד, אבל לא בטוח שאכן יפסיקו לבד

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה