עזרה בבקשה אני כבר משתגעת מהלחץ!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע כמעט 13 ביצעתי שקיפות עורפית והבדיקה לא תקינה 1:10 ונוזל 4.8
    מישהי יכולה לעודד אותי לבשורות טובות
    כמובן שאני במליון בדיקות
    הלחץ גומר אותי
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • אוי לא נעים,
    אבל הלחץ גרוע בהריון ולא עושה טוב, אני מבטיחה לך שברוב המקרים הבדיקות האלה בכלל לא נכונות. תכנסי לכל מיני כתבות שמספרות על הפחדות של רופאים שאמרו להורים לעשות הפלות בגלל תוצאות בדיקה לא תקינות, וההורים שהתעקשו מספרים על ילדים בריאים בנפש ובגוף שנולדו להם מההריונות האלה, יש אין ספור של כאלו סיפורים. הרופאים אוהבים להלחיץ, תהיה רגוע, תאמיני בבורא עולם שהעובר שלך בסדר גמור ?? אחותי עברה סיפור זהה עם אחיינית שלי, שהיום הי אילשה בת תשע, כמובן שהיא בריאה לחלוטין, והכל היה בולשיט של רופא ששלח את אחותי לבדיקות פרטיות למינהן, כניראה שהוא רצה ג׳קוזי חדש בחדר שינה, והיה צריך כסף, אז נפל עליה על בדיקות יקרות...
    תהיי רגועה, ואל תשכחי לעדכן... בשורות טובות !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה