היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות... יש לי שחלות פוליצסטיות , כלומר בשביל לבייץ אני חייבת איקקולימין... חודש שעבר לקחת איקקולימין והיה ביוץ אך לא הייתה הפרייה... בעלי עשה בדיקת זרע ויצא לו מורפולוגיה של 1%... כלומר לשנינו יש בעיה. החודש אני אחרי איקקולימין והיום לקחתי אוביטרל ומחר יש הזרעה הראשונה... מה הסיכוי להצלחה?? אם גם לי יש בעיה וגם לבעלי? אני ממש בבאסה מכל הסיטואציה...
5 תגובות
עמוד 1
הכל יכול לקרות....נסי להיות אופטימית.... אך לא שאננה, בדרכ עוברים להפריה אחרי 6 הזרעות, זה אומר חצי שנה!!! אני הייתי מנסה 3 הזרעות ומבקשת לעבור... נקווה שלא תגיעי לשם, אך לדעתי בהפריות סיכוייך יהיו טובים, וכנראה גם בהזרעות, אם לשם הפנו אתכם תחילה
היי מותק לפי דעתי לא להתעקב יותר מידי ישר להפריות.. לבעלי גם יש בעיה עם המורפולגיה אחרי 4 הזרעות מיותרות התחלנו טיפולי פוריות
שיהיה המון בהצלחההה
היי, אני במקומך הייתי הולכת על IVF - סיכויים הרבה יותר טובים מהזרעות ( גם אם אין לכם שום בעיה ידועה ) בהצלחה !
תודה רבה בנות שבוע הבא יש לי תור לרופא ואני אתייעץ איתו...
היי נטע
לגבי השחלות הפוליציסטיות, אני מכירה כמה בנות עם שחלות פוליציסטיות שנכנסו להיריון ויש להן ילדים... אז אולי את צריכה את העזרה ההורמונלית אבל זה אפשרי :)
לגבי הזרע, ממה שאני יודעת ממה שקראתי ומהרופא שלי, כשהנתונים של הזרע כל כך נמוכים, אין מה להתעכב עם הזרעות וכדאי לעבור ל IVF. ב ivf מסוג icsi אפשר להגיע להפריות טובות!!
תהיי אופטימית, תדברי עם הרופא על הפריות... ובעזרת השם כולנו נהיה אימהות בקרוב