אני צריכה עזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אני 11 יום אחרי החזרת עוברים מוקפאים אתמול ביום 10 להחזרה בדיקת הריון ביתית שלילית האם אני יכולה לסמוך על זה הבדיקת דם רק בעוד 4 ימים האם כבר לספיד??
    ועוד דבר היום עברתי ממש התמוטטות עצבים ממש בכיתי וצעקתי מרוב לחץ ומתח האם זה יכול להשפיע על הטיפול האם בגלל לחץ ועצבים העוברים יכולים ליפול ??
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, מבינה אותך לגמרי
    לחץ לא יגרום להם ליפול , תעשי אולי עוד בדיקה מחר - אחרי 12 יום התוצאות כבר יותר ברורות
  • היי
    כשעברתי IVF הייתי נוהגת לעשות כל פעם בדיקת הריון ביתית והאמת כל פעם שהטיפול לא צלח הבדיקה הראתה זאת לפני,
    אבל כל מקרה לגופו יכול להיות שזה צלח אך עדיין לא רואים זאת תחכי ותראי כבר אין לך מה להפסיד..
    בהצלחה בכל אופן
  • תעשי בדיקה ביום שנאמר לך....
    יודעת שנורא קשה לחכות לתאריך המיועד, ורוצים לראות כבר את החיובי!!!!
    אבל בשביל לא להתבאס לחינם - עדיף ללמוד לחכות.....
    הוי כמה שזה קשה!!!!
    אני לא קונה ערכות ביתיות, כדי לא להתפתות.....פשוט מורתת שערות עד יום הבדיקה,
    ואז בדיקת דם.
    אין יותר וודאי מזה!!!

בהצלחה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה