מנסה להיכנס להריון ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני כבר 4 חודשים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה עקבתי ב4 חודשיים אחרי הווסת הכל תקין 28 יום אבל כניראה שכל הזמן פיספסתי את הסיוץ קניתי את הערכת הביוץ הביתית שעזרה לי מאד והייתה מאד מדוייקת וקיימתי יחסי מין ברגע שראיתי 2 פסים אדומים.
    הווסת האחרונה הייתה ב 16-06-15 הביוץ התרחש ב29-06-15 ומאז קוראים לי דברים משונים בגוף שלא היו לי עד עכשיו הבטן שלי ממש נפוחה יותר מבדרך כלל המון חולשות עייפות מצי רוח תחושה די מגעילה בפה ותחושה להקיא ויש לי גם דקירות בבטן שלא היו לפני וזה ברחם הדקירות אני מרגישה אותם לא נעים בכלל וגם השדיים שלי נפוכות ורגישות האם זה מסמן על הריון? והאם זה הצליח?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה