שאלה לגבי פרוברה אחרי סבב אחד של ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

אני פונה אליכן כי אני ממש מודאגת...

בחודש הקודם התחלנו טיפול ivf. לקחתי פיוריגון מהמחזור, עשיתי שאיבת ביציות, ואחרי ארבעה ימים החזרה. זה לא הצליח.

יש לנו שלושה עוברים מוקפאים, אז הרופא אמר שנחזיר לפי ביןץ טבעי. עקבנו אחרי הביוץ, אבל הזקיק שלי לא התפתח ובעצם לא היה ביוץ. אבל הרירית היתה עבה וטובה. בכל מקרה אי אפשר להחזיר עובר ללא ביוץ.
    הרופא אמר שאולי הגוף מושפע מכמות ההורמונים שקיבלתי וזו הסיבה שאין ביוץ.
    למישהי קרה כזה מצב? רירית טובה ואין ביוץ? זה אומר משהו שצריך להדאיג אותי?

מכאן המשכנו לחמישה ימים של פרוברה כדי לקבל מחזור, ואני כבר חמישה ימים אחרי הכדור האחרון ואין מחזור... זה תקין? הרופא אמר שאם עד יום ראשון אין מחזור שאעדכן אותו...
    תודה וסליחה על החפירה...
    אני פשוט ממש בלחץ!...
1 תגובות
עמוד 1
  • המחזור יגיע בסוףאל תדאגי,
    זה בהחלט קורה שיש שיבושים בגלל התרופות,
    הייתי מציעה לך ברגע שהמחזור יגיע, כן לחכות חודש אחד ללא טיפול על מנת שהגוף יחזור למסלולו,
    כמובן שאני לא רופא, אך זה מה שהומלץ לחברתי שקרה לה בדיוק מה שאת מספרת.
    קורה שיש חודשים שאין ביוץ גם בטיבעי, זה בסדר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה