סיפור לפני השינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכל מתחיל ביום יפה, שמיים כחולים ושמחה בלב, הרגשה שלמה עם העצמי הפנימי שלי, הרגשה שהכל בסדר גם אם לא בסדר, ציפיה מעצמי לטוב ביותר ולא להתפשר על הכלום.
    החלטתי לשנות את חיי ולגוון בחיי הפנאי שלי ונרשמתי לחדר כושר, באותה תקופה הייתי פרפרית שרק מחפשת פרח מתאים לינוק ממנו את הצוף, לא באמת חשבתי יותר מידיי בעיקר זרמתי חיפשתי את האושר שלי אצל אנשים אחרים ולאט לאט הבנתי שזה לא ככה, אז נרשמתי לחדר כושר בכדי להוריד כמה קילוגרמים, וראיתי את מה שפעם רב מכובד אמר לי "את תראי את הגבר של חייך" ובאמת ראיתי, הוא נכנס, גבוה, מרשים שחום, פשוט גבר החלומות שלי.
    אחרי כמה שבועות אינטנסיבים הצלחתי להשיג אותו, כי הריי אין משהו שבחורה רוצה ולא מצליחה להשיג, במחשבה עמוקה סבלנות ועבודה קשה.
    אז כן הצלחתי, יצאנו כמה חודשים עברנו לגור יחד התחתנו ו....
    ילדים?
    מה איתם באמת?! אני שכל חיי הייתי מוקפת ילדים ושמחה מתרגשת מכל הריון ומכל לידה, אני שגידלתי את אחי מגיל 10, מה איתי?
    אז הסיפור השני של חיי מתחיל כך,
    חתונה, חודש ראשון ללא גלולות, חודש שני שלישי....ו...? כלום!
    אז מה עושים? סבב בדיקות שערכו כמה חודשים טובים, הגענו לתובנה שבעית הפוריות היא של בעלי, כמובן שידעתי הריי הייתי בהריון פעם מהחבר הראשון שלי בגיל 18, אז ידעתי שאני יכולה להיקלט.
    טוב איתנה וחדורת מטרה אני מרגיעה מחזקת תומכת אוהבת פשוט שם בכל רגע נתון, כי גבר הוא חלש קשה לו לקבל שיש לו בעיה!
    אבל אני לביאה אמיתית לא מרפה ממשיכה בסקר רופאי פוריות, מחפשת את הרופא הטוב ביותר!!! וכן הגעתי לרופאה התחלנו טיפולי IVF לאנותנת לי לרגע לקחת נשימה לעצור את הזמן להפנים להתבאס, זה ממש לא אני!!
    אז הגענו לרופאה ניסיון ראשון- כשל והשאיר אחריו ציפייה לפעם הבאה ללא אכזבה כלל רק תיקווה שפעם ראשונה לא מחייב להצליח- סוג של טסט, היה לי קשה פיזית שאיבת הביציות הייתה כואבת הרגשתי שהשחלות שלי צועקות "מה עשית לנו!!!!!!" וגם שכאב שתקתי, למה שאגיד שכואב לי הריי אני חזקה כולם יודעים כמה חזקה אני אני לא יכולה להישבר ובטח לא ליד בעלי אני צריכה תמיד להראות לו כמה אני שם בשבילו אבל פאק!!! אני עוברת את הסבל הנוראי הזה!!
    טוב סבב שני תיקווה גדולה שהפעם זה יצליח, הפעם זה לא מלווה בכאבים, מפוצצת הורמונים מחכה לתשובות יום ועוד יום ועוד יום כך 14 יום לחכות לבדיקת הדם, בנתים עשרות בדיקות הריון שליליות נמצאות על השולחן וכן כך גם בדיקת הדם..
    סבב שלישי, ואחרון לביציות שנישארו בהקפאה, ציפיה ענקית!!!! שאין לתאר אותה, אני חושבת שאין אדם שחווה ציפייה כזו גדולה אף פעם בחיים. ושוב טיפול כשל.
    זהו אני מרוסקת, אני יודעת כמה קשה היה לנו לאסוף את הזרעים הבודדים שנמצאו אצל בעלי, אני יודעת כמה קשה היה לי אחרי שאיבת הביציות, הזריקות ההורמונים מצבי הרוח לא רוצה להתחיל שוב ומצד שני מאוד רוצה להתחיל שוב את הטיפולים כדיי שאוליי הבשורה הטובה תגיע..
    עם זאת מערכת היחסים שלנו ידעה מורדות ועליות כמו רכבת הרים בפארק הכי גדול בעולם, התמוטטויות עצבים שלי שכבר לא יכולתי עוד, תוסיפו לזה האובססיה המטורפת של בעלי והקינאה החולנית, תוסיפו את זה שהבדידות הפכה לחבר היכ טוב שלי, חברות כבר הפכו לשיחה אחת פעם בחודש ומפגשים בכלל אין על מה לדבר, מפגשים עם משפחה הפכו למיותרים, השיחות מובילות לאותו משפט "תהיו רגועים" ממש!! אני רוצה לראות משהו שיכול להיות רגוע בסיטואציה הזו, נוסיף גם שנה שלישית של תואר חיפוש מקום לסטאז' ציפייה גדולה מעצמי בתחום האישי והמיקצועי.
    בא לי לעלות על ההר הגבוע ביותר ופשוט לצרוח, לצרוח לעולם למה מגיע ליע כל הטוב הזה???!!!!! האם יש עוד משהו שאני צריכה לעבור כדיי להעריך יותר?!
    עברתי מספיק בחיי כדי להעריך כל קמצוף של טוב שיש לי בחיים, רוצה להניח את הראש בלילה ולהרדם, לא לחשוב למה ככה ולמה ככה...
    אני יודעת יש צרות גדולות יותר לא שאני מתנחמת בצרות של אחרים אני פשוט אומרת תודה על מה שקיים אבל אני רוצה את האושר הקטן שלי רוצה לנצח במלחמה שהחיים גרמו לי להכנס.
    המלחמה הזו פוגעת בהרבה אנשים סביבי אני יודעת, אבל אני עושה הכל ולא בוחלת בשום אמצעים, יודעת שבסוף הכל ישתלם כל המאמץ היזע והדמעות.
    אבל מה עם הזוגיות? שמגיע לרמות נמוכות ביותר של חוסר כבוד, חוסר אכפתיות. אני אישה שמאפשרת לבעלי ללכת לאן שהוא רק רוצה מתיי שהוא רק רוצה אני מרגישה לפעמים כמו ציפור בכלוב של זהב, מה זה עוזר לי, הבדידות חוסר החברה של אנשים אחרים חברות משפחה חברים ולא רק בעלי...
    לא יודעת אני כבר מיואשת....
4 תגובות
עמוד 1
  • תותי פרוטי יקרה.
    קשה מאוד לקרוא את מה שכתבת. הכל מנוסח בצורה כל כך יפה ואמיתית.
    הייתי שם.
    השגתי את הבחור שכולן רצו. התחתנו ואפילו טיילנו בעולם. למדתי לתואר והכל היה ורוד. אפילו יותר מידי ורוד. יום נישואין ראשון בילינו ברומא. את השני כבר בילינו בין הזרעה להזרעה. ביום נישואין השלישי היינו בפראג למנוחה בין הטיפולים.
    כל כך מוכשר בעלי. מדהים. אחד שרוצים להיות בקרבתו. איך יכול להיות שדווקא לו, לבחור המוצלח הזה יש בעיה בזרע?
    ואני? נלחמת בעולם כולו כדי להביא ילד.. הגדרת את זה מאוד יפה- לביאה.

אז נלחמנו ונלחמנו. הרבה עליות ובעיקר ירידות, הרבה בכי, ניתוק כמעט מוחלט מהסביבה והרבה מאוד הורמונים.

את יום הנישואין הרביעי בילינו בהכנת תיק לקראת הלידה- חודש תשיעי.

ברוך השם היום אנחנו חובקים נסיך אמיתי אחרי מסע ארוך שלא ראינו את סופו.

אני יודעת שזאת התקופה הכי קשה בעולם. לעיתים נראה שלא יהיה לזה סוף.

הסוף של מה שכתבת הוא רק עצירת ביניים. הסוף שלכם יהיה מתוק מאוד ומאושר, אני בטוחה בכך! הרבה אופטימיות גם שכבר שחכנו איך לחייך ובעיקר תפילות.

שולחת לך הרבה נשיקות וחיבוקים. אני מבינה ומזדהה.

לילך
  • לילך
  • מבינה לליבך, כל כך זוכרת את המועקה,
    ששום דבר לא מעניין אותך בעולם הזה ושהמחשבות על הנושא לא עוזבות!!!!!
    זה בסוף מגיע , אסור להתייאש, נסו עם כל הקושי למצוא עוד תחומי עניין שיסיחו לך את הדעת,
    חוג, ספורט, הליכה בערב עם בן הזוג....אפילו טיול לחול,
    זה קשה מאוד,
    קבלי חיבוק ממני שבטוחה שבקרוב תיהי בהריון והחיוך לא ירד מפנייך,
    האמיני לי - זה יקרה!!!
  • אני בטוחה שהחיוך יגיע רק אחרי שנחבוק תינוק..
    בינתיים הימים קצרים והלילות ארוכים העצבים גוברים והתסכול משתלט,
    אני כל כך שמחה שישנן בנות שבשבילן הסיוט הזה הסתיים,
    הלוואי ולא היו מצבים כאלו וילדים באמת היו נולדים מאהבה ולא מהליך כל כך מתסכל..
    מקווה להשאיר בליבי מקום קטן של אופטימיות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה