צריכה עידוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף למה התהליך הזה כזה מייאש?

כל הזמן להמתין ולהמתין ולהמתין..
    אין לי סבלנות...

וכמה שיש אנשים סביבי שיודעים מהסיפור הזה ותומכים, אני עדיין מרגישה שאי אפשר כל היום לחפור על זה ולהתעסק בזה ושגם אף אחד לא באמת מבין מה אני עוברת....

תגידו משהו מעודד פליז ..
5 תגובות
עמוד 1
  • מייאש מאוד אין ספק, כמה שאנשים לא ינסו לעודד הם בחיים לא ירגישו את מה שאנחנו מרגישות,
    אני רק יכולה להגיד לך לנשום עמוק תמיד לחשוב איך את רואה את עצמך בהריון, איך את בחדר לידה והכי חשוב איך את חובקת ילד משלך....
    אף אחד לא מעניין ובטח לא מה שהוא אומר כי אף אחד לא נמצא בנעליים שלנו ולאף אחד לא כואב שלנו כואב, אנחנו לעצמנו בתהליך הזה...
    הוא קשה וצריך עור של פיל במיוחד בימים של ההמתנה...
    מאחלת לך בהצלחה מכל הלב ואמן וכולנו נחבוק בייבי קטן וננשום את נשימת ההקלה שהצלחנו!!
  • אני כל כך מבינה אותך!
    אבל מה שאת צריכה להגיד לעצמך זה בדיוק מה שאני צריכה להגיד לעצמי וכדאי ששתינו נתחיל.. שאנחנו נהיה אמהות! לא קיימת אופציה כזו שלא נהיה! אז כן לנו זה יותר קשה ולא בא כמובן מאליו כמו להרבה זוגות אבל אנחנו נהיה אמהות! אנחנו חזקות, כל כך חזקות , רק אנחנו יכולות לעבור את זה. ואף אחד לא יודע כמה זמן זה ייקח וזה חלק מהתסכול שלנו שאנחנו לא יודעות מתי זה ייגמר אבל אנחנו מלאות תקווה ומאמינות שה' שומע אותנו ותורנו יגיע! אני בטוחה בזה!
  • תודה לכן על התגובות :)
  • שולחת לך חיבוק גדול,
    צריך לנסות למלא את החיים בדברים נוספים שאת אוהבת,
    סרט טוב עם בעלך, ארוחה רומנטית, ספורט קליל....אלה דברים שיכולים להפיג מתחים, לשחרר....
    ולעזור לזמן לעבור בנעימים....
    המון בהצלחה!!! ומבטיחה לך שעוד תתגעגעי לזמן הפנוי הזה, כשיהיו לך 5 ילדים
  • אמן :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה