מצג עכוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,אני בהריון שני שבוע 36 משבוע 20 העובר במצג עכוז(עובר ממין זכר)..לפניי יומיים גם כן נצפה מצג עכוז הרופאה אמרה לבצע אולטרסאונד אחרון בשבוע 37 ואם עדיין עכוז לקבוע תור לניתוח .שמעתי על היפוך חיצוני אבל אין לי כח סבל ואני מוותרת מראש..למרות שההחלמה של קיסרי בטח קשה פי כמה מלידה רגילה וכרוכה בפחות סיכונים.אם בכל זאת אחליט על היפוך איפה עושים זאת ועד איזה שבוע ניתן?ואם זה לקבוע תור לקיסרי לאיזה שבוע קובעים ?איך זה עובד?בנוסף עדיין לא עשיתי חיסון שעלת האם מאוחר מדיי?או שאוכל לעשות במהלך השבוע אפילו שאהיה 36 וכמה ימים ? והאם החיסון כרוך בסיכון מסויים לי או לעובר? תודה רבה !!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

למרות מה שכתבת, ממליץ בחום לשקול בכל אופן ניסיון להיפוך חיצוני, הוא נעשה סביב שבוע 37-38 (למרות שאפשר גם אחרי, בהנחה שאין צירים ואת לא בלידה). עושים זאת תחת הנחיית אולטרה-סאונד תו"כ סיבוב העובר על ידי לחץ על הבטן של שלך בידיים של הרופא. ניתוח קיסרי נקבע באופן מתוכנן לשבוע 38-39.
    הוראות משרד הבריאות הן לבצע את החיסון עד שבוע 36, למרות שאין מניעה לבצעו גם אחר כך אך ייתכן ומאבד מיעילותו אם תלדי תוך שבועיים-שלושה ממועד מתן החיסון. כמו כן, כיוון שאלו הנחיות משרד הבריאות, ייתכן והאחות לא תסכים להזריק לך אלא אם תקבל הוראה מפורשת מהרופא שלך. החיסון נועד להגן על היילוד מפני שעלת והוא אינו כרוך בסיכון לך או לעובר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה