ריבוי מי שפיר ולאחר חודש מיעוט מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור,
    בשבוע 28 גילו לי ריבוי מי שפיר קל ובעקבות כך התגלתה לי סכרת הריון. אני מאוזנת בדיאטה ומבצעת מעקב לפני ואחרי כל ארוחה.
    היום, בשבוע 34 הרופא טען שיש לי מיעוט מי שפיר (AFI=11) ולא הסביר הרבה אלא אמר לי לחזור בעוד שבוע למוניטור ובדיקה נוספת. הוא היה ממש חסר סבלנות ומלחיץ ולא ממש הבנתי את דבריו.
    קודם כל הייתי רוצה לדעת עד כמה המיעוט הוא רציני ומלחיץ? לפי הערכת משקל התינוקת שוקלת כמעט 2.400 ולפי מה שהבנתי ממנו היא קצת קטנה.
    דבר שני, אני קצת מבולבלת מהריבוי ואחרי חודש מיעוט. למה זה קורה והאם זה באמת שכיח? אם אני עם סכרת מאוזנת ולאחר ריבוי קל, האם יש משהו לא בסדר שאני עושה שגרם למיעוט?
    אני אשמח לקבל תשובה במהרה,
    שבוע טוב :)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בהנחה שהכוונה היא שיש AFI של 11 ס"מ, הרי שזו כמות מי שפיר תקינה ולא מיעוט מי שפיר !

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה