מחזור לאחר הפסקת גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון בחודש אפריל, ואז גם היה המחזור האחרון שלי. מאז לא קיבלתי מחזור טבעי.
    פניתי לרופא ולפני חודש הוא אמר לי שרירית הרחם שלי דקה ואמר לי לקחת פרוגילוטון במשך 21 ימים.
    סיימתי את החפיסה ביום ראשון שעבר, כך שעבר כבר שבוע וטרם קיבלתי מחזור, מחר זה כבר היום השמיני (הבנתי שאמור היה להופיע מחזור עד כ5 ימים מהסיום)
    השאלה שלי היא כמה ימים להמתין לפני פניה נוספת לרופא?? יכול לקרות מצב שהכדורים לא משפיעים ולא מביאים אפילו מחזור מדומה??
    נ.ב. מחר בבוקר אבצע בדיקת הריון למרות שהסיכוי קלוש.
    תודה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את צריכה לחזור להמשך בדיקות וברור אצלך הרופא שלך (כולל בדיקת הריון כפי שאת מתכננת). יש מצב שהכדורים לא משפיעים ואז צריך להתקדם בבדיקות שלך בכדי להבין מדוע אינך מקבלת ווסת - הריון זו רק אחת מן הסיבות, ויש עוד סיבות אפשריות רבות שצריך לבדוק אותן

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה