שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לפני רגע גיליתי שאני בהיריון בשבוע 10.
    הרופא ביקש לעשות את בדיקת השקיפות בשבוע 11-12 שכן הוא לא בטח מתי הייתה ההתעברות בדיוק (וגם אני לא)
    הבעיה שאני לא אהיה בארץ ורציתי להבין מה האפשרויות ומה ההשלכות.
    מבחינת הנסיעה אוכל לבצע את הבדיקה בשבוע ה13.
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את בדיקות השקיפות העורפית ניתן לבצע עד שבוע 13+6. את תאריך הווסת האחרון אפשר לחשב על פי בדיקת האולטרה-סאונד וכך לדעת בדיוק באיזה שבוע את.
    מטרת בדיקת השקיפות העורפית היא לנבא את מידת הסיכון לתסמונת דאון. ניתן לעשות זאת גם על ידי בדיקת החלבון העוברי בלבד (בטרימסטר שני) אך ברמת דיוק פחות טובה. במידה וזה לא מספק אותך, תוכלי לעשות בדיקות דם אחרות ו/או דיקור מי שפיר שיכולים גם לסייע באבחנת תסמונת דאון.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה