המלצות לקראת החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

רציתי להגיד קודם כל תודה על התמיכה ועל העזרה, זה ממש כיף שיש מקום כזה...

ורציתי לבקש המלצות ורעיונות לקראת החזרה של עובר מוקפא.
    היום קיבלתי מחזור וזה אומר שבערך עוד שבועיים וחצי תהיה החזרה.
    האם יש דברים שמומלץ או לא מומלץ לאכול או לעשות?
    יש המון מידע באינטרנט אבל חלק מהדברים סותרים..
    מה מניסיונכם יכול לעזור להשתרשות?

אני אספר שאני אחרי סבב 1 של IVF שלא הצליח, ואחריו היה חודש ללא ביוץ, והמחזור הזה הגיע באיחור (אחרי 33 ימים).

תודה
    קרן שממש ממש רוצה להיות אימא
3 תגובות
עמוד 1
  • היי קרן,

קודם כל שיהיה בהצלחה.
    גם לי הפרייה ראשונה לא הצליחה. בהפריה השנייה אמרו לי שמיום לפני ההחזרה להשתדל לאכול דברים חמים כמו מרק, שעועית חמה, אוכל מבושל בריא וזה בעצם מחמם את הבטן ועוזר לקליטה. אם זה נכון?? אין לי מושג אבל זה עזר לי!!! שתיתי הרבה מרקים והרבה אורז עם שעועית, בנוסף הקפדתי על 3 ליטרים של מים כל יום וזה מה שעזר!!! עוד משהו שעשיתי, למרות שהם אומרים שאפשר לקום רבע שעה אחרי ההחזרה, התעקשתי לשכב שעה שלמה. גם פיפי לא קמתי לעשות והביאו לי סיר.

הכי עזר לי, במידה ואת מאמינה, זה התפילות המרובות

בכל מקרה, תנסי את זה- אין מה להפסיד!

המון בהצלחה, אמן ותבשרי לנו שזה הצליח

לילך
  • אומרים שצריך לחזור לשגרה,
    אבלל.....לא יודעת,
    אני 3 ימים לא הרמתי דברים כבדים, עשיתי רק דברים שאני אוהבת, ישנתי ואכלתי טוב וזה הצליח.
    נשמע לי הגיוני האוכל החם, אני מקווה שזה לא נכון,
    כי לפני ההחזרה שלי שתיתי מלא מים קרים כי זה מה שהיה בקולר,
    אני מקווה שלא הקפאתי את המוקפאים שלי.....נחכה עוד שבוע ואגיד לך [;)
  • תודה!!
    אני אעשה מה שאמרתן.

בהצלחה גם לכן :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה