הסימנים נעלמו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

חדשה פה, ממש כרגע הצטרפתי.
    לפני שבוע הייתה לי החזרה של עובר אחד.
    עד אתמול הרגשתי כל מיני סימנים - דקירות בבטן התחתונה וברחם, התכווצויות, בטן ממש נפוחה וקשה, מידי פעם כאבים קלים בחזה (אם כי החזה לא נפוח).
    כשהתכופפתי הרגשתי כמעין כאבי שרירים ממש בשיפולי הבטן.
    בימים הראשונים היו לי כאבי מחזור.
    אולי כל זה נובע מהתמיכה שאני לוקחת - אנדומטרין ואסטרופם.
    והיום....כלום....נאדה.
    כמו כולן, גם אני קראתי המווווון מידע באינטרנט ואני יודעת שהתחושות שמרגישים כמו גם חוסר בתחושות גופניות לא מעידים על כלום. אני יודעת שיש נשים שהרגישו סימפטומים וקיבלו תשובה שלילית, יש כאלה שהרגישו וקיבלו תשובה חיובית, יש כאלה שלא חשו בכלום ונקלטו או שלא חשו בכלום ולא נקלטו.
    אני יודעת שאין פה שחור-לבן וכל התהליך הזה הוא תהליך של חוסר וודאות, אבל שום דבר לא מצליח לעודד אותי, אני מפחדת שגם הפעם אקבל שלילי. זו ההחזרה השנייה שלי.
    לא יודעת מאיפה לשאוב עידוד, ובעיקר לא יודעת אם נקלטתי.
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מאחלת להמון בהצלחה,את לא לבד וכולנו מרגישות כמוך,
    הרבה לא משתפות בתקופה הזו בפורום, אך כל עוד אני אכנס לכאן מבטיחה לך את התייחסותי.
    את צודקת שיש חוסר וודאות, יכולה לומר לך שבהריון הראשון שלי לא הרגשתי שום הרגשה מיוחדת. בהריון השני קיבלתי מחזור ועשיתי איזה 10 בדיקות בטא כי פשוט לא האמנתי שעם מחזור אפשר להיות בהריון (מסתבר שאם מחזירים שניים ורק אחד נקלט - זה הגיוני שהגוף פולט אותו).
    ובהריון שלישי ידעתי כי היו דקירות בחזה, שאין בדרך כלל, והתכווציות ברחם,
    כאת אני כמוך - עוד שבוע לבדיקה,
    ושוב החוסר וודאות מכה בך בפרצוף!!!!
    אני אישית מעדיפה את החוסר וודאות על גבי השלילי...כך ששבוע של אופוריה אולי עדיף מבכי,
    אבל זו הדרך שאני בחרתי להעביר את השבוע החולף,
    פשוט לפנק את עצמך ולצפות לטוב.
    מחזיקה לך אצבעות להצלחה גדולה ולבטא מהממת!!!! אמן!!!
    מתי הבדיקה?
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אשכולית מתוקה

קודם כל מאחלת להמון בהצלחה,את לא לבד וכולנו מרגישות כמוך,
    הרבה לא משתפות בתקופה הזו בפורום, אך כל עוד אני אכנס לכאן מבטיחה לך את התייחסותי.
    את צודקת שיש חוסר וודאות, יכולה לומר לך שבהריון הראשון שלי לא הרגשתי שום הרגשה מיוחדת. בהריון השני קיבלתי מחזור ועשיתי איזה 10 בדיקות בטא כי פשוט לא האמנתי שעם מחזור אפשר להיות בהריון (מסתבר שאם מחזירים שניים ורק אחד נקלט - זה הגיוני שהגוף פולט אותו).
    ובהריון שלישי ידעתי כי היו דקירות בחזה, שאין בדרך כלל, והתכווציות ברחם,
    כעת אני כמוך - עוד שבוע לבדיקה,
    ושוב החוסר וודאות מכה בך בפרצוף!!!!
    אני אישית מעדיפה את החוסר וודאות על גבי השלילי...כך ששבוע של אופוריה אולי עדיף מבכי,
    אבל זו הדרך שאני בחרתי להעביר את השבוע החולף,
    פשוט לפנק את עצמך ולצפות לטוב.
    מחזיקה לך אצבעות להצלחה גדולה ולבטא מהממת!!!! אמן!!!
    מתי הבדיקה?

• תודה רבה על ההתייחסות
    באמת התפלאתי למה אף אחת לא עונה.
    הבטא שלי היא ביום חמישי.
    מתפללת לטוב.
    גם אני לפעמים אומרת שעדיף חוסר וודאות, כך אפשר עוד לחלום. את צריכה לראות אותי, עם צורת הליכה של אישה בחודש חמישי. כיף לדמיין :)
    בהצלחה לשתינו!!!
  • וואו מחזיקה לך אצבעות,
    לי אמרו ביום שישי, אך נראה לי שאעשה בחמישי....
    למרות שהיום התחלתי להספיד, כי רואה כתמים חשודים. :(
  • אם אלה כתמים חומים וממש מעטים יכול להיות שמדובר בהשתרשות.
    עברו יומיים מאז שכתבת לי, אני מקווה שלא קיבלת מחזור....
    אמן שהצליח לך.
  • הי ,
    לא קיבלתי עדיין מחזור, והכתמים נעלמו, אך אלו לא היו כתמי השתרשרות (מכירה את זה מהעבר)...
    למרות שאולי הפקק הרירי נוצר ומשהו כן קורה שם...
    התחושות לא ברורות...רגע אחד מרגישה שאולי כן הצלחתי, ורגע שני אני מעוצבנת נורא וחושבת שלא...
    נורא מתסכל....
    מודה שאתמול קניתי שתי ערכות, את האחת עשיתי מייד - שלילי
    ואת השניה עשיתי היום בבוקר- שלילי!!!
    יש לציין שמעולם לא ראיתי שני פסים בערכות האלה(גם כשהייתי בהריון), לא מבינה למה קניתי אותן שוב...
    הלכו 72 שקל לפח.

לא מאמינה שאחזיק מעמד עד יום שישיף
    חשבתי ללכת כבר מחר לבדיקת דם, אני פשוט משתגעת ורוצה כבר לדעת.
    ההחזרה שלי הייתה ביום ראשון ב5.7 בצהריים, אם סופרים מיום שני אז מחר זה יהיה היום ה11 להחזרה.
    יש סיכוי לראות משהו בבדיקת דם?
    מחזיקה לנו אצבעות
  • לדעתי יש סיכוי לראות מחר בבדיקות דם עוד יום זה כבר לא משנה .
    מאחלת לך נשמה בהצלחה ענקית ושתבשרי לנו בשורות טובות אמן !!!
  • מ3 בלילה אני ערה, מתלבטת אם ללכת לבדיקת דם או לא...
    עד 5 וחצי שכבתי ערה והתלבטתי עד שלבסוף נרדמתי....
    שמחה שלא הלכתי, אלך מחר ביום ה12 כפי שאמרו לי,
    ונקווה לטוב!!!!
    בנתיים אני זוללת סוכרים מרוב יאוש, וסתם מעלה במשקל את מה שכבר הורדתי.....
    איזה טירוף!!!

תודה רעיה מקסימה
  • אני גם מתנחמת בלאכול יותר מתוק ?? אבל את כבר יודעת (מנסיונך) שאין באמת סימנים לשום כיוון..

תהיו חזקות בנות יקרות!! שולחת לכולכן חיבוק וירטואלי
  • מחזקת אתכן גם... אני בדיוק באותו מצב המחשבות האין סופיות הפרשנויות הבלתי פוסקות לכל התכווצות הכי קטנה... אפשר להשתגע
    אוף אמן שנשמע בשורות טובות כבר
  • אולי זה קצת יעודד אותך אבל לי החזירו 2, אחרי שבוע בדיוק הופיעו לי כתמים חומים, התקשרתי בבהלה לבי"ח ואמרו לי לעקוב אחרי זה ולראות שזה לא הופך להיות דם. כמו שזה בא, ככה זה נעלם לי ואכן חיכיתי, ספרתי כל שניה, דקה, שעה והבטא יצאה חיובית, גם הבטא השנייה יצאה חיובית..

לצערי הסיפור שלי לא סתיים כ"כ טוב אבל המטרה לעודד אותך שתחשבי חיובי, אל תחפשי מיליון סימנים כי זה כ"כ אינדבידואלי לכל גוף ובסוף הנס יקרה..

נ.ב. לעולם לא יצא לי חיובי בבדיקה ביתית ורק אחרי שהבטא השנייה יצאה לי חיובית, חיכיתי עוד איזה שבוע ועשיתי בדיקה ביתית כדי סוף סוף לראות חיובי ולהמתיק את הדבר הזה שנקרא "בדיקה ביתית".

בהצלחה!! בסוף שזה יקרה לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה